Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #24 - All American Food, Budapest

2014. december 22. - Csabi Konyhája

A Kálvin tér mellett, az Üllői út elején található All American Food neve már egy ideje ismerősen csengett, igaz, nem különösebben voltam képben munkásságukkal. A figyelmemet ismét egy Bónusz Brigádos akció irányította rájuk, aminek értelmében 2 menüre (választható alap burger + krumpli + üdítő) lehetett lecsapni. A szokásos műtermi fotón kívül semmi épkézláb kép nem került fel az ajánlatba, de már első olvasatra is bizalomgerjesztőnek tűnt az ajánlat.


Egy esős hétfői napon látogattuk meg a helységet, ami egy elég jópofa belső designnal lett megáldva (a falról többek között Optimus Prime és Pókember figyel ránk), miközben egy bizalomgerjesztő illatfelhő csapja meg rögtön az embert, a pult mögött pedig a szép számban tüsténkedő jófej személyzet teszi a dolgát. Gyorsan be is kérjük a bacon & cheddar burgereket, és kiválasztottuk az üdítőket (7up! - micsoda retro) is. A várakozás abszolút nem volt megterhelő, ez esetben pedig teljesen indokolt is volt a hossza. Egy roppant meggyőző, iszonyatosan dögös összeállítás érkezett az asztalunkhoz. A krumpli már messziről hirdeti magát, hogy bizony friss, házi steak burgonyáról van szó, megkóstolva pedig még majdnem egy könnycseppet is elmorzsoltam. IGEN! Ennek ilyennek kell lennie! Nem csak állagra, hanem ízre is. Végre! Igazi bátor fűszerezés, pont ami elvárható egy fűszeres steakburgonyától.


Ezután a burger kóstolása következett. A zsemle már ránézésre és a kézhezvételt követően is nagyon szimpatikusnak tűnt, ami természetesen szintén házi. Beleharapva pedig a krumpli után egy újabb pozitív pofonba szaladtam. Egészen elképesztő ez a zsemle! Ropogós, ám mégis puha, könnyed az egész, nem az a megszokott zsemle, igazi egyéniség! A hús nem túl méretes, az igencsak készre sütött fajtából, de nincs vele baj. A bacon is jól dolgozik, egészen kiváló állagúra pirítva, a sajt pedig úgy nyúlik, ahogy nem sok helyen. A zöldségek pedig hozzák a kötelezőt. Igazából maga az összeállítás semmi újdonságot nem mutat fel, hacsak nem azzal a szokatlan élménnyel szolgál, hogy minden a csúcsra van járatva, igaz, a hús tényleg semmi extra, de bőven a helytálló kategóriába sorolható. Ez a menü így pedig egy igen jó kis kiadós fogásnak bizonyult, és tényleg nagyon szomorú voltam, amikor az utolsó burger falatok után az utolsó krumplit is elfogyasztottam... Hiába, új gyöngyszemre leltem! Ráadásul az étlap igencsak meg van pakolva szemrevaló fogásokkal. Vannak itt levesek, quasedillák, burritók, szendvicsek, igen sokféle burger, és desszertek. A burgerek ára egyébként 890 és 1090 között mozog, ami bőven baráti. Hajrá All American Food, csak így tovább, egészen biztos, hogy még visszatérek!


A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr708577168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása