Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #36 - Bite Food Truck, Budapest

2015. március 22. - Csabi Konyhája

Az a helyzet, hogy a Nyugatinál található Bite meglátogatása a nyitás óta a terveim között szerepelt, de eddig valahogy sehogy se valósult meg egy kóstoló. Végül egy Bónusz Brigádos ajánlat adta meg a végső lökést, hogy az eredeti terven egy picit módosítva a Westend oldalánál található Food Truckot meglátogassam, amivel tavaly már találkoztam azt hiszem a Főzdefeszten és már akkor is felfigyeltem a tépett húsos eléggé guszta szendvicsükre, amit az ajánlatban BBQ burger névvel illettek.

A bónusz beváltására gyorsan és zökkenőmentesen sor került, szörpnek a bodzát választottam, a tálcára halmozott finomságokkal pedig a kocsi mögött található könyöklőknél foglaltam helyet. A burger, mint azt már korábban említettem, rendkívül gusztusos, ami pedig már fogásnál is feltűnt az az első harapásnál be is bizonyosodott: a zsemle nagyon nagyon laza szerkezetű, már-már túlságosan is, nehéz egyben tartani. Rendkívül kalácsos jellegű, de igazából baj nem volt vele. A husi is rendben volt, igaz egy picit száraznak mondanám, bár még bőven az elfogadható kategórián belül. Egyébként lehet csirkével is kérni ezt az összeállítást. A leírás szerint egyébként nagy körültekintéssel pácolják a húst, majd 10 órán keresztül sütik kemencében, végül mazsolával elkevert majonézes káposztasalátával kerül a házi készítésű, frissen sütött szezámos zsömlébe.



Rendkívül laktató volt egyébként a szendvics, amihez nagyon jól passzolt a szörp (4dl). A kegyelemdöfést a tiramisu adta meg, ami szintén rendben volt. Ez az ajánlat pedig 2030 Ft helyett 1190-ért egy igencsak jó vételnek bizonyult!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr478577096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása