Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #53 - Angelo Ételbár, Békéscsaba

2015. augusztus 26. - Csabi Konyhája

A békéscsabai Lencsési lakótelepnek régen volt egy iszonyatosan durva burgerezője, amit már egy korábbi cikkemben is megemlítettem, hiszen a mai napig élénken él bennem az élmény. 90% bizonyossággal állítom, hogy az Angelo Ételbár egészen pontosan a helyén nyitotta meg a kapuit idén tavasszal, most pedig egy újabb hazatérésem alkalmával úgy alakult, hogy tesztelésre is sikerült sort keríteni.

Az étlapra tekintve elég egyértelmű, hogy inkább a pizza a fő erőssége a kínálatnak, de ezen kívül még hot-dog, tortilla és hamburger is szerepel a választékban. Nincs igazán túlbonyolítva a dolog, az 590 forintos sima burgeren kívül vegetáriánus, sajtos, gombás, dupla, fitnesz és magyaros szerepel a listán. Én értelemszerűen a magyarosra mentem rá (850.-), a zsemlébe pedig a húspogácsán kívül bacon, lilahagyma, kolbász, sajt, hamburgerszósz kerül, valamint a ketchup-mustár-majonéz trióból is lehet kérni bele. A hely maga és a kiszolgálás teljesen szimpatikus, kint is helyet lehet foglalni, vagy egy szomszédos helységben is lehet falatozni, ahol egyébként a mosdó is található.

Első ránézésre egész szimpatikus a burger, az első harapást követően pedig meg is állapítottam, hogy a zsemle egészen kiválóan teljesít, remekül meg lett pirítva. Más pozitívumot viszont sajnos nem tudok mondani, mert a hús bizony mirelit, a bacon jelenléte nem túlzottan erős és szinte pirítás nélküli, a kolbász pedig persze egy közepes szalámi és a hamburgerszószt sem igazán sikerült tetten érnem. A pizzájuk lehet hogy erősebb, vagy a tortilla, de burger fronton nagyon könnyű komolyabb versenyzőt találni a városban, elég csak a nagy kedvencemre, a Kaja Klinikára gondolni.


A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr458576996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása