Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #55 - Star Burger, Siófok

2015. szeptember 01. - Csabi Konyhája

Nemrég Siófokon töltöttem pár napot, és ha már így tettem, meglátogattam jópár kajáldát, és természetesen pár burger is lecsúszott. Első tesztalanyom remekül bizonyította, hogy nem feltétlenül jó is az, ami drága, így aztán úgy voltam vele, hogy a folytatásban direkt egy alacsonyabb árkategóriájú helyen fogok próbálkozni. Persze ez utóbbival kapcsolatban már én magam is rendesen megcáfoltam korábban a előítéletet, miszerint egyáltalán nem biztos, hogy rossz az, ami ezer forint alatt van, de azért persze a legtöbb versenyző nehezen emelkedik felül a strandos kategórián. A Petőfi sétányon sasszézva végül a Star Burger mellett tettem le a voksom az éjszakai forgatagban.

Az előjelek rendkívül pozitívak voltak. Frissen sütik a húst, ami a kiírás szerint ráadásul argentín húspogácsa és a rendelést követően rögtön óriási haverság alakult ki a szakállamnak köszönhetően, haha. A hús sütéséhez vasalót is használnak, ami ugyan jó kis látványelem, de ugye azt már én is jó ideje tudom, hogy teljesen indokolatlan eszköz. Na de ez legyen a legnagyobb baj! Az alap 600 forintos hamburgerbe egyébként a következők kerülnek: paradicsom, uborka, saláta, lilahagyma és különleges hambiszósz. Rengeteg extra feltét közül lehet még választani 100 forint pluszért (!!!), a 700 forintos sajtburgerembe még bacont kértem, tehát még mindig rendesen 1000 alatt maradtam. Korábban a fővárosi Dürer Kertben láttam eddig ehhez hasonlót, miszerint kockázott bacont dobnak a sütőlapra. Ennek jogosságával is vitatkoznék, hiszen két szép szelet bacont szerintem egyszerűbb is szép pirosra sütni és jobban is kezelhető...


Na de ennyit a kötekedésből, mert azt kell, hogy mondjam, hogy totális mattot kaptam a burgertől. A zsemle nagyon jól meg lett pirítva, egy igazán remek darab, a hús is egészen kiváló, a hambiszósz és a cheddar szósz együttese pedig gyilkos kombót alkot. Igazi csucsogós, lucsogós ízbomba volt az egész hamburger, pont ahogy szeretem! A zöldségek és a bacon is hozza a kötelezőt, ennyi pénzért pedig egy igazi gyöngyszemről beszélhetünk azt hiszem, amit gyermeki lelkesedéssel tömtem magamba. Ha Siófokon jártok, mindenképp keressétek meg a Star Burgert a Petőfi sétányon, sajnos nem találtam netes elérhetőséget hozzájuk, de remélem, hogy még sokáig működni fognak és tudják tartani a minőséget is!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr228576990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása