Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #69 - Grill Burger, Veresegyház

2015. december 11. - Csabi Konyhája

Veresegyházán sose jártam korábban, első látogatásom alkalmával viszont lényegében azonnal szerelembe estem a városba. A Fő úton sétával kissé éhesen valami könnyed és gyors étkezési lehetőséget kerestem, így a komolyabb éttermek, csárdák szóba se jöhettek, így aztán pont kapóra jött a Grill Burger, ami egy mini üzletház földszintjén foglalt helyet. Kint óriásplakát hirdeti a mekis hambikra emlékeztető képekkel az alap szériákat, de kissé közelebb lépve láthatóvá vált, hogy ennél bizony gazdagabb a választék, így aztán úgy voltam vele, egy próbát megér a dolog.



A személyzet nagyon jófej és szimpatikus, a választékból (amiben hot-dog, csevap és további frissensültek is szerepelnek) nekem végül a Grill Burger nyerte el a tetszésemet, ami alapból 850 forintba kerül, de végül extraként bacont (+100.-) és cheddar sajtot (+80.-) is kértem, így 1030 Ft lett a vége. Rendkívül biztató volt a hatalmas grillsütő jelenléte, így aztán a kezdeti félelmeimet rég elfeledve vártam a burgert, ami kb. 10 perc elteltével meg is érkezett pofás kis saját logós csomagolásban. Kicsomagolva pedig már jól tudtam, ez egy nagyon tuti hambi lesz! A zsemle egyszerűen zseniális, a vékonyabb fajtából való, könnyed, finom darab, remekül megpirítva, de a totális megsemmisülést a fantasztikus hús okozta, amin tökéletesen érződött a grillsütés, a nagyon finoman füstös ízvilág teljesen elvarázsolt. A bacon is végig főszerepet kapott az ízvilágban, tökéletesen ropogósra lett sütve. A sajt is remekül működött, nyúlt ahogy kell, a spéci szósz pedig ismételten egy újabb szintre emelte az élményt. A jégsaláta, paradicsom, uborka, lilahagyma négyese pedig hozta az ilyenkor kötelezőt. Ez a burger bizony tömény zsenialitás volt, amire cseppet se számítottam. Szóval ha valaki Veresegyházán jár, feltétlenül tegyen itt egy próbát!



A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr18576904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Névtelen 2015.12.11. 18:04:18

Nem rossz, nem rossz! De a legjobb hamburgeres Veresegyházon a MOL-kút mögött van. Már össze is folyt a pofámban a nyál, ahogy rágondoltam! Indulok étkezni... :D

Üdv:
Rózsa Béla

csabillog 2015.12.11. 18:07:08

Az lesz a következő írásom. :D Nem volt rossz az se, sőt, de ez nekem sokkal jobban bejött! Jó étvágyat! :)

Névtelen 2015.12.11. 19:49:21

Ámde viszont! Sehol, ismétlem sehol nem eszem meg a paradicsomot, csak a Grill-ben! Jobban beleolvad az íze a környezetébe, a Mol-kút mögötti falnivalóban harsányabb. Ízlések, na! De a legeslegjobb zsömbörzsört én csinázom! :D

Üdv:
R.B.

Unknown 2016.03.17. 12:15:52

Hát év Veresegyházi vagyok ugyan,de nekem egyik se jön be!! Sőt..... És a barátaimnak se!!! :-(

Gabesz 2016.03.17. 12:16:42

Hát év Veresegyházi vagyok ugyan,de nekem egyik se jön be!! Sőt..... És a barátaimnak se!!! :-(
süti beállítások módosítása