Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Kifejezetten jó lasagne a Don Pepe kínálatában!

Hosszú idő után végre ismét egy jó élménnyel gazdagodtam egyik kedvenc tésztaételem kapcsán.

2017. augusztus 02. - Csabi Konyhája

Nagy tésztafanatikus vagyok, azon belül pedig a lasagne egyike a nagy kedvenceimnek. Kevés igazán jó, kiemelkedő élményben részesültem eddigi karrierem során, ezt már a legutóbbi elég szerény Made in Pasta élményemről írt cikkben is elsírtam a kedves olvasóknak, így aztán egyik hétvégén, fáradtan otthon fetrengve ütött szöget a fejemben az ötlet, hogy ugyan kipróbálom már, milyen lehet a Don Pepe féle lasagne?!

dsc02566.JPG

Elég kompakt kis lefóliázott műanyag dobozkában érkezett meg az étek, a tetején jól láthatóan rengeteg olvadt sajttal és nem kevés paradicsomos szósszal a tálka alján. Félbevágva tovább nőtt a gusztusossági index, korrekt tésztarétegek fedték fel magukat és jól láthatóan a rétegek közé kerülő alap se lett kispórolva. Ízvilágban korrektül érződött a paradicsom és némi pikánsság is. Nem mondom, hogy életem legjobb lasagne élménye volt ez, viszont határozottan a kifejezetten jó kategóriába sorolnám, amiben továbbra sem képviselteti magát túl sok versenyző eddigi tapasztalataim alapján. Az 1690 forintos ár talán elsőre kissé túlzónak tűnhet, ugyanakkor totális jóllakottságot eredményezett a lasagne elfogyasztása, a szósz, a sajt és a tészta is remekül teljesített egy abszolút korrekt összképet kialakítva, a fentebb emlegetett Made in Pasta csalódásért kifizetett 1500 forinthoz képest pedig itt elmondható, hogy teljesen elégedetten zárult aznapi ebédem.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr512506905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása