Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

I. "Séfháború" - 6 rejtélyes fogás!

Március végén, Szegeden kerül megrendezésre ez a nem mindennapi esemény.

2018. február 16. - Csabi Konyhája

A blog olvasóinak már nem hiszem, hogy bemutatásra szorulna a Sárréti Chilifarm. Fantasztikus termékeik mellett, netes bejegyzéseik, kitelepüléseik, különböző megjelenéseik is élményszámba mennek, most pedig Szeged városában csinálnak egy frenetikus gasztro eseményt a Monster Downtownnal közösen, amivel kapcsolatban az alábbiakban megtaláltok minden fontos információt!

sef.jpg

A Konyhafőnök című műsorban döntőig menetelő gasztroarc, az ország első Levendulás chili szószának apja (a szószról itt találjátok értekezésemet), az Ide Süss műsorvezetője Sass Dani és a Monster Downtown sikeres, gasztronómiai igényeid kielégítő csapata vár téged egy élményekkel teli, és ízekben gazdag vacsorára!

MONSTER DOWNTOWN VS. SASS DANI A VAGÁNY GASZTROARC! 

★ 2 ELŐÉTEL ★ 2 FŐÉTEL ★ 2 DESSZERT 
Ha már megnéztétek az összes filmet a mozikban, ha még hideg van a Tisza parton sétálni, ha éhesek vagytok, ha jól szeretnétek érezni magatokat szombat este, akkor most figyelj! Tedd magad szabaddá! Vedd elő a naptárad és írd be! Feltéve, ha elég bátor vagy és rábízod magad egy séf és egy vagány gasztroarc fogásaira egy vacsoraest kíséretében. Azt az inged vedd fel, amelyiket nem sajnálod, ha az epres szósz rácsöppen, a gasztroorgazmus okozta állapot miatt. Két előétel, két főétel és két desszert. Mindezt vakon értékeled. Hisz nem fogjátok tudni melyik versenyző fogását fogyasztjátok épp. Nehezítésképp minden fogásban helyet kell kapnia a chilinek, mint fűszer. (Nem kell félni!) Minden egyes étel elfogyasztása után szavaznotok kell papíron, amit az este végén a közjegyszedő' segítségével összeszámolunk, majd nyertest hirdetünk! És még az is lehet, hogy elszabadul a partyállat...

★ Időpont: 2018.03.24. 19:00 óra | A pontos kezdés érdekében kérjük időben érkezzetek! 
★ Helyszín: 6720 Szeged, Stefánia 4. (Nemzeti Színház mellett)
★ Parkolás: 6720 Szeged, Széchenyi tér 3.
★ Házigazdák: Mizsik AttilaBogár Sándor (Sárréti Chilifarm

=============================
★ Február 20-ig az étteremben 10.000 forintos elővételi jegyeket tudtok vásárolni, ahol készségesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre! Ha részt veszel Magyarország első „séfháborúján” akkor ez fog rád várni:

- 6 rejtélyes fogás, amelyeket te zsűrizel! 
- Szünetekben borkóstoló, pálinkakóstoló, tombolasorsolás, chili szósz kóstoló (enyhén csípőstől-extra erősig)
- Profi fotók, emlékek az est résztvevőiről
- Találkozó Magyarország gasztro bloggereivel 
- A Sárréti Chilifarm története a Monster Downtown-al.
- Showder klubos humoristák, Sass Dani chili tesztjei (Kisfilmek)
- Remek hangulat, amit a Rádió 88 biztosít. 

Facebook esemény.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2213674644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása