Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Szeptemberi Don Pepe pizza mustra

2018. szeptember 07. - Csabi Konyhája

Az előző hónaphoz hasonlóan most is egy füst alatt bevizsgáltam a Don Pepe mindkét pizza ajánlatát, nevezetesen az akciós kolbászos, tacos pizzát (1390.-) és az extra bellagio pizzát (2490.-) amik közül különösen az előbbihez fűztem vérmesebb reményeket.

dsc05645.JPG

Elsőként az akciós került górcső alá, ami kinézetre és a leírtaknak megfelelően hibátlan képet mutatott. Külön kiemelném a doggereknél is használt és általam igencsak favorizált grillkolbász jelenlétét, ami eléggé műfajidegennek tűnt, de én szeretem az ilyen elvadult őrületeket, aminek ez a pizza tökéletesen megfelelt. Erőteljes, pikáns ízvilág, pontosan azt adta, amire a leírásból is következtetni lehetett már előzetesen: pizzaszósz, mozzarella, grill kolbász, taco fűszer, jalapeno, vörösbab, kukorica

dsc05643.JPG

dsc05644.JPG

Ehhez képest az extra pizza valamivel kevésbé harsány, de azért közel sem egyhangú összeállítás, ami szintén elnyerte tetszésemet. Pizzaszósz, mozzarella, erős pepperoni paprika, tojás, paradicsom, roston csirke, rukkola, mediterrán sonka, mascarpone. Erőssége az igen bőkezűen adagolt sonkában rejlett, de engem a lédús paradicsom is eléggé megfogott, ahogy a szintén bőséges sajtmennyiség is a pozitívumok sorát gyarapította.

Összességében elmondható tehát, hogy mindkét pizza jelesre vizsgázott, a gazdag és helyenként extrém ízvilág mellett szokás szerint az igencsak kiadós adagra sem lehetett panaszom.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4114220043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása