Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Hot Dog & Pizza extrém egyvelege a Don Pepe havi őrülete

Na ez már tényleg több a soknál, viszont megint csak átkozottul működik a párosítás!

2019. február 05. - Csabi Konyhája

A Don Pepénél nem kell szomszédba menni egy kis őrületért, de az ehavi extra pizza láttán megint sikerült lesokkolódnom. "Hát ez nem igaz már!" Hördültem fel elsőre. Hova lehet még az őrületeket fokozni??? Hot dog pizza? Mi van?!? Ráadásul nem is akármilyen a megvalósítás: a pizza szélébe van töltve a virsli. Na már ez egy nagyon erős kiindulási alap. Ezúttal a békéscsabai étteremből rendeltem egy péntek este, amikor a városban egyébként nagy átlagban másfél-két óra a várakozási idő rendelés esetén, jelen esetben pedig egy óra se telt el a futár érkezéséig. 

dsc06430.JPG

Nagyon komoly súlya van és hát durván is néz ki az egész. Mustár mondjuk már ránézésre is kicsit sok lett és sajna ízre is ez volt az érzésem. Túlságosan erőteljes. A pirított hagyma viszont nagyon nagyot megy és a bacon is állat, bár én jobb szeretem a jobban megsütött verziót. A kaliforniai paprika is jó kis pluszt ad az egészhez, de az igazi katarzist az egészen elképesztő sajtmennyiség nyújtja ami álomszerűen nyúlik minden falatnál. Egy igazi lucskos tocsogós kiadós pizza ez, aminek elfogyasztása igencsak embert próbáló feladat. Farkaséhesen fogtam hozzá de csak a feléig jutottam. Egy az egyben egy nagyon komoly hot dog élményt nyújt ez a pizza, amihez megint csak gratulálni tudok! Várom a kővetkező agymenést!!!!

A pizza ára egyébként 2790 Ft, ami tekintettel a brutális súlyra és a feltétek sokaságára, nem mondható indokolatlannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2014606634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása