Egy brutálisan hosszú, 15 órás autóút vége felé álltunk meg valahol Montanaban, Billings közelében pihenni egy kicsit és hát pont kapóra jött a Hardee's szimpatikus kis egysége, ahová belépve egy tipikus gyorsétterem képe fogadott és egy igencsak szimpatikus étlap. A Hardee's lánc egyébként jellemzően a déli és középnyugati részén található meg az USA-nak és 1960-ban nyitott meg az első étterme. Rövid gondolkodást követően azonnal beneveztem a ránézésre és elnevezésre is több, mint szimpatikus 2/3lb. Monster Thickburgerre.
A szokásosnál is fényesebb és méretesebb buciból igencsak tekintélyt parancsoló módon kandikált ki 4 szelet bacon, 3 szelet amerikai sajt és két brutális 15 dekás Black Angus húspogácsa. A zsemle jóval masszívabb a gyorséttermi átlagnál, de mégis könnyed, miközben végig jól egyben lehetett tartani a tekintélyes húsmennyiséget. Igazából nem lett túlbonyolítva az összeállítás, ami az egyszerű de mégis nagyszerű elvet követve kényszerít térdre minden burger fanatikust.
Alul 2 szelet bacon és 1 szelet sajt, a két húspogácsa között egy szelet sajt, felül pedig ismételten 2 szelet bacon és egy sajt, némi majonézzel megkínálva még a tetejét a kompozíciónak. Semmi felesleges hülyeség, semmi cifrázás, csak egy igazi hamisítatlan és brutálisan finom bacon & sajtburger, amihez hasonlóval ugyan bárhol lehet találkozni, de ilyen parádés kivitelezéssel már nem olyan biztos. A húspogácsákból a legkisebb nyomásra is gejzírszerűen tört elő a szaft, miközben a faszenes grillezésnek köszönhetően egy rendkívül kellemes füstösség járta át az egész burgert. Mondjuk valamivel több szószt elviseltem volna, de ez legyen a legnagyobb baj. A cirka 2000 forintos árat pedig határozottan megérte, mivel ízre és adagra is abszolút jelesre vizsgázott a mű és egy újabb rendkívül kellemes élménnyel gazdagodtam!