Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

10 féle sajttal támad a Don Pepe havi extra pizzája

Ezt minden sajtimádónak ki kell próbálnia!

2019. május 11. - Csabi Konyhája

A Don Pepe májusi extra pizzája nincs túlbonyolítva, nemes egyszerűséggel a sajtot állította középpontba és mindenféle felesleges hősködés vagy csűrés-csavarás nélkül nélkül 10 különböző sajtra bízta az ízvilág kialakítását és hát meg kell hagyni, első látásra és olvasatra is igencsak csábító az ajánlat, én pedig hatalmas sajtimádóként nem hagyhattam tesztelés nélkül a dolgot. Nézzük milyen lett ez a Cheesy Lover névre keresztelt őrület! (2990.-)

dsc06835_1.JPG

Ránézésre rendben volt a dolog, és szerencsére az ízvilággal se volt gond, bár ez tipikusan az a fajta összeállítás, aminél nem igazán lehetett volna hibázni. A falatozás közben mindössze annyit tudtam hozzáfűzni, hogy "hmmmm.... jó sajtos!!!", hahaha. Egy pizza esetében mindig jó pont, ha bőkezűen bánnak a sajttal, de ez bizony tényleg öröm a köbön, hiszen eleve van egy parmezánban sült mozzarella sajtrudakkal töltött szélű tésztánk, amire feta, camembert, pannónia sajt, márványsajt, cheddar sajtkrém, parmezán, trappista, füstölt mozzarella és mini mozzarella golyók kerültek és hát bizony az élményt sem képekkel, sem szavakkal nem lehet visszaadni. Úgy gondolt nagyot a Don Pepe, hogy közben mégis végtelenül egyszerű a képlet, viszont ami mindennél fontosabb, hogy egészen elképesztő az összkép. Köszönöm ezt a rendkívül különleges, nagyon sajtos élményt! 

dsc06839_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2414819304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása