Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Hoppá! - modern bisztró, magyar ízek, francia vonások

Élet a burgereken túl

2019. november 18. - Csabi Konyhája

Már egy ideje lehetett tudni, hogy valami teljesen másban, újban gondolkodnak a Bamba Marhás srácok, aminek a címszereplő Hoppá! névre keresztelt bisztró lett az eredménye. Az alábbiakban a hely hivatalos bemutatkozását olvashatjátok, ami alapján elég izgalmasnak, érdekesnek tűnik a dolog, és természetesen én magam is utána fogok járni, hogy a valóságban ez mit is jelent pontosan.

71750926_137828430959052_7478549930861133824_o.jpg

Szeretnénk hírül adni, hogy megnyílt a Hoppá! Bistro, amely a Belváros szívében található, a kínálata pedig tükrözi, hogy mit gondolunk a gasztronómiáról; arról, ami a klasszikus bisztrónál több, de még nem fine dining, kortárs, mégis közérthető. Nemzetközi konyhaművészetben gondolkozunk, magyar ízekben, francia vonásokkal. És, hogy mit is jelent ez? Országokon átívelő konyhánk sokszínű, és bár szem előtt tartja a tradíciókat, modern kivitelezéssel és kompromisszummentes minőségben tárjuk azt vendégeink szeme (és szája) elé. 

75233863_138691174206111_4308715817026977792_o.jpg

Fontosnak tartjuk az alapanyagaink helyi beszerzését, tiszteletét, és azok szívből jövő, őszinte megjelenítését a tányérjainkon. Magyaros ízeink biztosítják azt, hogy a kínálat mindig tartogat ismerős vonásokat, a francia felhangok pedig az ételek kifinomultságát, szenvedélyét adják meg. Mindemellé válogatott borkínálat, kézműves sörválaszték és egy igazán egyedi kávé társul - így zárul tökéletesen minden étkezés nálunk, amely után joggal mondhatjuk: hoppá!

01.jpeg

A Hoppá! séfje, Takáts Dániel fiatal kora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkezik a hazai kulináris világban. Már tanulókorában rájött arra, hogy a “klasszikus” vendéglátásnál többet szeretne, így kötött ki az Aranyszarvas étteremben, ezt követte a Laci!Pecsenye, a Csalogány26, majd a Zeller Bistro. Közel áll hozzá a modern, nemzetközi konyha, és ezt nap, mint nap nálunk is megcsillantja, legyen szó heti menüről, táblás ajánlatról, vagy éppen a la carte tételről. 

A Hoppá! üzletvezetője Vas István 17 éve dolgozik a vendéglátásban. Vidékről került Budapestre, és több más hely mellett a Borbíróságon dolgozott felszolgálóként és üzletvezetőként majd’ 10 éven keresztül. Itt vált mindenki "Pistijévé", ami legalább ugyanakkora megtiszteltetés, mint felelősség is volt a számára, hiszen a vendégek rábízták magukat, ő pedig a mai napig biztos kézzel vezet mindenkit azon az úton, amely minőségi alapanyagokból készült ételekkel és italokkal van kikövezve. Pisti osztozik velünk abban a hitben, hogy ezt a szakmát csakis fanatikusan lehet művelni, és mindenkit ezzel a lelkesedéssel vár a Hoppában!

05.jpeg

A Hoppá! kulináris vezetője Jancsa Jani nem ismeretlen a hazai gasztro körökben. A Bamba Marha Burger Bár lánc alapítótagja és kulináris irányadója. Ő viszi az ország legnagyobb hamburgeres és pizzás blogját, írt csaknem az összes fontosabb online életmód magazinba, és hat éve aktívan szerepel online, valamint időnként televíziós főzőműsorban is. Kevesen tudják, de a street food mellett a klasszikusabb vonalon is folyamatosan képzi magát, így a Hoppá!-ban egy teljesen más oldalát ismerhetik meg az odalátogatók

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8115309756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása