Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Töltött, rétegelt, dupla tésztás újévi lencsés pizza

Csak januárban a Don Pepe kínálatában!

2020. január 10. - Csabi Konyhája

Elég keményen kezdi az évet a Don Pepe, hiszen a januári akciós szórólapján szereplő tételek mindegyike igen extrém és roppantul csábító! A töltött, rétegelt, dupla tésztás supreme pizzacsalád mindig garancia a totális katarzisra, amit már ezúttal is már első olvasatra előre lehetett borítékolni. Íme az újévi lencsés pizza (2990.-):
A felső réteget fokhagymás tejfölös-mustáros-tormás szósz, csülök, császárszalonna, koktélparadicsom, lilahagyma, kaliforniai paprika, füstölt mozzarella erősíti, fokhagymás tejfölös-mustáros-tormás szósszal, lencsével, csabai kolbásszal és füstölt mozzarellával töltve a középső szekciót.   

dsc07931.JPG

Sajnos nem igazán sikerült jó képeket csinálnom, illetve ezt az őrületet nem is igazán lehet átadni képekkel, a mennyei ízélmény egyszerűen leírhatatlan. Mondhatnám, hogy már megint csak egy szokásos atomfullos feltétcunami a jól megszokott Don Pepe stílusban. A szósz valami veszettül vadító, rendkívül karakteres, ütős, ami a különböző húsokkal a lehető legtökéletesebben harmonizál, és az egész összeállítást egy parádés füstösség ural. Mindezt pedig az általam mindig nagyra tartott tökéletes vastagságú és állagú tészta foglal keretbe. Ennél sokkal többet nem is tudnék egyszerűen mondani, hiszen ez a pizza tényleg magáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki vevő az extrém ízkompozíciókra és nem esik kétségbe a Don Pepe esetében szokásosnak mondható, már-már túlzónak is nevezhető feltét kánaántól. Egy igazán ütős, egyedi kompozíció, ami másnap is csillagos ötösre vizsgázott, ami nálam mindig megér egy extra plusz pontot!

dsc07930.JPG

dsc07932.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1315402254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása