Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Nagyon vagány lett a Don Pepe legújabb tekercse!

Itt aztán tényleg minden egyes falat egy új élmény

2020. március 04. - Csabi Konyhája

Újabb hónap, újabb Don Pepe tekercs. Ezúttal viszont a megszokottnál is jobban kitett magáért a kreatív séf, elég csak az extrém összetevők sorára vetni egy pillantást és szinte azonnal kérdőjel formára vált az ember szemöldöke. Ez persze se a Don Pepét sem pedig engem nem szokott különösebben zavarni és mindig mohó kíváncsisággal várom az ilyen és ehhez hasonló őrületeket, hogy megízlelhessem, még ha benne is van a kockázat, nem is kicsi.

dsc08147.JPG

A HONOLULU ROLLER névre keresztelt mű a következőkből áll: tortilla, cheddar sajtszósz, főtt tojás, jégsaláta, grillezett céklakocka, rostonsült csirke, sonka, bacon, kukorica, ananász, mézes-mustáros szósz, füstölt mozzarella (2180.-)

dsc08134.JPG

A Gépmadár utcai egységből rendeltem és bizony a pofás csomagolásból kibontva nagyon biztató kép fogadott. Az igencsak méretes tekercs gyönyörű pirítást kapott és nagyon durván meg lett pakolva. Az igazat megvallva nem irigylem azt a kollégát, akinek ezt fel kellett tekernie, mert ez bizony egy a lehető legpozitívabb értelemben vett igazi túlkapás. Még a félbevágott kép sem igazán sokatmondó, hiszen lényegében minden egyes falat egy teljesen új ízélménnyel párosul, nagyon jó érzékkel lettek eloszlatva az összetevők. Kiemelni nem is nagyon tudok mit, hiszen ez az eklektikus ízgyönyör pillanatról pillanatra változik, csupán egy dolog állandó, hogy átkozottul finom! Az ananász folyamatos jelenléte nálam mondjuk abszolút nyerő, de tudom, hogy mások biztos felháborodva olvassák soraim, haha. Külön jár egy hatalmas pacsi a sült sajtért, ami nyilván véletlenül született, miközben rápirítottak a tekercsre, de egy ilyen bónusz nálam mindig nagyon sokat ér. A fel-felbukkanó bacon nagyon erős kontrasztot biztosít mindezek mellé és a zöldség szekció is a lehető legjobbat adja hozzá az ízélményhez. Örömmel üdvözöltem személyes kedvencemet, a céklát is, illetve hús fronton a sonka is tette a dolgát, egyedül a roston csirkét éreztem picit szárazkásnak, de ebben az igencsak csucsmákos társaságban ez bocsánatos bűnnek tűnt. 

Igazából nem nagyon van ezen mit ragozni tovább: egy igencsak emberes adag brutális ízélménnyel párosítva és tökéletes kivitelezéssel. Pont, ahogy szeretem! Csak márciusban a Don Pepe kínálatában!

dsc08145_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5215501250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása