Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Csabi Konyhája X Grill Pipi Chimichanga Party, Agárd

Grillcsirkés chimichanga specialitás a Velencei-tó déli partján

2021. szeptember 01. - Csabi Konyhája

Úgy gondoltuk Bóza Roli komámmal, tudjátok, az idei Konyhafőnök győztessel, hogy ugyan csináljunk már egy jó kis nyárbúcsúztató gasztro őrületet közösen! Rögtön röpködtek is a vadabbnál vadabb ötletek, de igazából én már korábban megálmodtam, hogy ha valaha ilyesmire fog sor kerülni, akkor én egyik nagy specialitásomat szeretném majd elkészíteni, ami nem más, mint a CHIMICHANGA!

csimi_1.jpg

A blog követői közül sokaknak már volt szerencséje az eredeti összeállításhoz, hiszen annak idején a hosteles események alkalmával rendszeresen étlapra került, legutóbb pedig tavaly a Hari Kebabban tartottam chimichanga napot. Aki kóstolta már, annak nem kell részleteznem, hogy miért is olyan fantasztikusan finom, aki pedig még nem, csak annyit mondanék, hogy lényegében ez egy brutál finom, rendkívül izgalmas ízvilágú burrito forró olajban kisütve, ugyanakkor ez sokkal több is annál! Van nekem egy féltve őrzött spéci receptem, amiben a darált húst most lecseréljük Roli utánozhatatlanul finom grillcsirkéjére és ezzel lesz bekeverve az én ultraspéci fűszerezésű zöldséges-rizses alapom. Ezt fogjuk egy tortilla lapba tekerni egy komolyabb adag reszelt sajt társaságában és kisütjük olajban! Az így elkészült chimichanga kap majd még egy kis tejfölös/szószos locsolást, megszórjuk pirított hagymával és néhány szem tortilla chips is jár majd még mellé, kimaxolva az élményt.

240410157_148318437448478_9038338955873644200_n.jpg

Egy garantált gasztronómiai katarzis a köbön, ezt garantálom!!! Egy szó mint száz, szeptember 4. szombaton gyertek Agárdra a Grill Pipihez, ahol Rolival várunk mindenkit nem csak egy brutális street food csodával, hanem az ilyenkor szokásos fergeteges hangulattal is! 

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2816674872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása