Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Chicken Fajita Pizza a Don Pepe újdonsága

Akár izgalmas is lehetett volna ez a pizza, ha minden a helyén van

2022. július 19. - Csabi Konyhája

Viszonylag régen pizzáztam a Don Pepénél, így aztán a júliusi akciós kínálatból végül az EXTRA PIZZA összeállításra neveztem be, ami egy chicken fajita pizza. Igazából olyan túlzottan nem ájultam el első olvasatra, de még így is ez fogott meg legjobban az újdonságok közül és bíztam egy jó élményben.

dsc04131.JPG

Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem a következő alapanyagokból összeálló pizzát: fokhagymás-.tejfölös alap, vöröshagyma,trikolor paprika, paradicsom, taco fűszer, roston csirke, mozzarella, guacamole szósz (2990.-)

dsc04133.JPG

Már első ránézésre se tűnt túlságosan feltétgazdagnak az összeállítás, illetve ami még rögtön feltűnt, az a guacamole szósz hiánya. Ízre nagyon semleges volt az egész, valószínűleg a taco fűszer is lemaradhatott mert igazából én csak egy natúr csirkés, paprikás, paradicsomos, hagymás pizzát éreztem minden egyes falatnál és hát nevével ellentétben ebben bizony semmi EXTRA nem volt. Kár érte, mert akár még izgalmas is lehetett volna az egész, ha minden a helyén van, de sajnos úgy néz ki, hogy nem nagyon akar megszűnni a hónapok óta tartó balszerencse, már ami a békásmegyeri egységből való rendeléseimet illeti.

dsc04132_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr317886339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása