Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #189 - Kantin Burger, Vác

Egy bitang jó burgeres a Dunakanyar szívében

2023. június 22. - Csabi Konyhája

Legutóbbi bringatúrám alkalmával egy teljesen spontán ötlettől vezérelve ismét Vác városában kerestem másodmagammal valami jó kis burgerest és hamar meg is tetszett a Kantin kínálata. Az ínycsiklandozó burger opciók közül végül a legdurvább összeállításra neveztünk be és a szimpatikus teraszon helyet foglalva vártuk, hogy elkészüljön a nagy mű.

dsc05157_1.JPG

A BITANG BURGER a többi, 130g hússal operáló összeállítással szemben 200g húspogácsával van felszerelve és kerül még bele rukkola, lilahagyma, bacon, camembert, cheddar, hagymakarika, áfonyalekvár, bbq szósz és házi burgerszósz. Na ez aztán egy igazán fullos burger! Mindez pedig 3990 forintért.

dsc05154_1.JPG

Rendkívül ütős képet mutatott a burger és a szintén váci Farm Burgerhez hasonlóan itt is egy rendkívül ütős buci az alapja a hamburgernek. Ez sem az a szokásos kalácsos jellegű buci, mint a legtöbb helyen, ami egyáltalán nem baj és bár igencsak emberesen meg volt pakolva a zsemle, az utolsó falatokig végig egy stabil keretet biztosított miközben mégis könnyed volt a pékáru. A hús is abszolút rendben volt és ami a legfontosabb, hogy ez a sok összetevős összeállítás egy nagyon ütős egységgé állt össze, egy nagyon erőteljes ízbomba volt az egész és értelemszerűen az adagra sem lehetett panasz. Így kell egy igazán ütős és finom burgert csinálni kérem szépen!

dsc05156_1.JPG

dsc05158_1.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr7118147572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása