Legutóbbi bringatúrám alkalmával egy teljesen spontán ötlettől vezérelve ismét Vác városában kerestem másodmagammal valami jó kis burgerest és hamar meg is tetszett a Kantin kínálata. Az ínycsiklandozó burger opciók közül végül a legdurvább összeállításra neveztünk be és a szimpatikus teraszon helyet foglalva vártuk, hogy elkészüljön a nagy mű.
A BITANG BURGER a többi, 130g hússal operáló összeállítással szemben 200g húspogácsával van felszerelve és kerül még bele rukkola, lilahagyma, bacon, camembert, cheddar, hagymakarika, áfonyalekvár, bbq szósz és házi burgerszósz. Na ez aztán egy igazán fullos burger! Mindez pedig 3990 forintért.
Rendkívül ütős képet mutatott a burger és a szintén váci Farm Burgerhez hasonlóan itt is egy rendkívül ütős buci az alapja a hamburgernek. Ez sem az a szokásos kalácsos jellegű buci, mint a legtöbb helyen, ami egyáltalán nem baj és bár igencsak emberesen meg volt pakolva a zsemle, az utolsó falatokig végig egy stabil keretet biztosított miközben mégis könnyed volt a pékáru. A hús is abszolút rendben volt és ami a legfontosabb, hogy ez a sok összetevős összeállítás egy nagyon ütős egységgé állt össze, egy nagyon erőteljes ízbomba volt az egész és értelemszerűen az adagra sem lehetett panasz. Így kell egy igazán ütős és finom burgert csinálni kérem szépen!