Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

VEGÁN MEDITERRÁN SUPREME PIZZA a Don Pepe havi ajánlatában

Egy nagyon menő, kétrétegű, töltött pizza

2023. szeptember 05. - Csabi Konyhája

Imádtam régebben a kétrétegű, töltött pizzákat és most a Don Pepe szeptemberi kínálatába vissza is tért újra ez a nem teljesen szokványos, igazán fullos pizza variáns, ami jelen esetben még vegán is!

dsc05337_1.JPG

Szokás szerint a békásmegyeri étteremből rendeltem, a dobozt átvéve rögtön megállapítottam, hogy bizony egy nehézsúlyú versenyzővel van dolgom. A VEGÁN MEDITERRÁN SUPREME PIZZA (3990.-) a következőképpen áll öszze: Az alsó réteg feltétezése: vegán “tejföl”, hagymás szejtán, vegán “mozzarella”, felső réteg feltétezése: pizzaszósz, paradicsom, kaliforniai paprika, olivabogyó, aszalt paradicsom, vegán pikáns-füstölt “kolbász”, salsa szósz 

dsc05338.JPG

Nos, ezen nem igazán van mit ragozni, nagyon rendben volt az egész, egy igazán belevaló, jó cuccos pizza ez, ami még engem, mint húsevőt is maradéktalanul meggyőzött. Az ízek és az állagok is teljesen rendben voltak, az adag pedig tényleg nagyon komoly, én kétszer is jóllaktam vele. Csak szeptemberben a Don Pepe kínálatában!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4618207433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása