Egy igencsak hosszú és kalandos nap végén több sikertelen próbálkozást követően kötöttünk ki a La Stalla 35 éves olasz étteremben, aminek fő profilja a pizza és különböző tésztaételek. Nyilván nem egy ilyen hely a legideálisabb a hambizásra, de úgy voltam vele, hátha kellemes meglepetésben lesz részem. Előzetesen egyébként egy jó kis sörös helyen akartam volna burgerezni de vagy eleve nem is volt konyha, vagy be volt zárva a kiszemelt hely, így aztán erre az egyébként szimpatikusnak tűnő egységre esett a választás.
A házi angus burger első olvasatra roppant biztatóan hangzott, miszerint a briós buciba 220g angus húspogácsa, saláta, paradicsom, bacon, kolbász, tükörtojás, cheddar, majonéz kerül és sültkrumpli is jár hozzá. Mindez pedig 14€, azaz 5600 Ft áron. Az étterem egyébként jól láthatóan elég népszerű, hiszen lényegében teljesen tele volt és egész csábítóan néztek ki az asztalokhoz érkező fogások is. Az én választottam is korrekt képet mutatott első ránézésre, bár lehet csak a jótékony félhomálynak volt az is köszönhető...
A krumpli szokásos semmi extra mirelit, a hozzá kapott ketchup se zavart sok vizet. A burgert félbevágva már éreztem hogy baj lesz. Hiába a méretes húspogácsa, ha az csontszárazra sült, ráadásul kizárt dolog, hogy ez angus marha legyen. Ha esetleg mégis, akkor az elkövetőjét azonnal eltiltanám minden konyhai tevékenységtől. Íztelen volt és száraz, egy igazi bűntett, itt nálam már el is bukott az egész. A pirított zsemle amúgy korrekt volt, a kolbász viszont közelebb állt a virslihez és szintén teljes csalódás. A zsemlén kívül még a tisztességes mennyiségű olvadozó sajt volt a másik pozitívum, de itt meg is állt a dolog. Persze az adagra sem lehetett panasz, de ez nálam összességében a keserves kategória.