A legutóbbi tepsis gombás tésztám és rakott padlizsánom sikerén felbuzdulva gondoltam tovább folytatom vega kalandozásaimat ill. a vega pörköltfőzési tudományomat viszem ezúttal tovább egyik régi kedvencemmel, a karfiollal a főszerepben!
A legutóbbi tepsis gombás tésztám és rakott padlizsánom sikerén felbuzdulva gondoltam tovább folytatom vega kalandozásaimat ill. a vega pörköltfőzési tudományomat viszem ezúttal tovább egyik régi kedvencemmel, a karfiollal a főszerepben!
Ismét egy Bónusz Brigád akció, aminek nem tudtam ellenállni, illetve elég régen csaptam már le valamelyik ajánlatukra, és mivel volt pár száz forint bónuszom az egyenlegen, úgy voltam vele, kár lenne veszni hagyni és kipróbálok valami újat, ahova amúgy nagy eséllyel magamtól nem mennék el... Így esett a választás a lakóhelyemhez igen közel eső Flottra, ami a megboldogult Magic lakókocsi és a nemrég indult Bomba Burger kocsi mellett található a Szentendrei úton.
A padlizsán nem tartozik kifejezetten a kedvenc zöldségeim közé. Igazság szerint grill partik alkalmával utáltam meg, pontosabban fogalmazva, sose szerettem. Ennek mondjuk ellentmond, hogy a padlizsánkrémet viszont kifejezetten szeretem, haha, szóval eléggé érett már, hogy főzzek valamit, valami olyat, amivel megdőlhet az ezer éves átok. Úgy gondoltam, hogy egy jó kis rakott cuccal nem lőhetek nagyon mellé...
Ahogy azt a legutóbbi látogatásomról írt beszámolóban már írtam, nemrégiben ismét újdonsággal jelentkezett a Burger House egy naponta változó ebéd menü képében, nekem pedig szinte muszáj volt mielőbb letesztelnem, hiszen egyrészt kíváncsi voltam mit alakítanak ezen a fronton, másrészt pedig igencsak nyálcsorgató fotókat posztolnak nap mint nap az aktuális választékról. A menü a Nyugatinál lévő egységben kapható mindössze 990 forintos bevezető áron (leves + főétel), a desszertért pedig még 390 Ft extrát kell kiperkálni. Lássuk!
Nagyon szeretem a céklát, nem hiába lett az idei Csabi Konyhája Burger egyik alap összetevője is. Korábban már csináltam krémlevest is belőle, most pedig elérkezett az idő, hogy ismét valami újat próbáljak ki...