Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #65 - Kantin, Budapest

2015. november 20. - Csabi Konyhája

A Mester utcában található Kantinnal már egy ideje szemeztem, ha jól emlékszem még az idei Hamburger Day-en is kint voltak. Lehet, hogy valakinek Eredeti Kantin, vagy Kantin Steak & Burger néven lesz ismerős a hely, hiszen mindkét verzióval találkoztam már a neten, nekem pedig ismét egy Bónusz Brigád akció adta meg a végső lökést a teszthez.

Az ajánlatban egy Miami Marlins burger szerepelt dupla sajttal és dupla baconnel, steakburgonyával, káposztasalátával és limonádéval az eredeti 2690 forint helyett 1690-ért. A hely maga igen kellemes, barátságos hangulatú, és a kiszolgálás is nagyon rendben volt. A limonádé mellé egy kis mogyi is érkezett nem sokkal később, bár túl sok idő nem volt szemezgetni, mert egész hamar meg is érkezett a menü. Jó pont, hogy a hirdetésben szereplő kép valóban a valóságot mutatja és már ránézésre is egy igen emberes adagnak tűnik az egész. Én manapság már ezt is kiemelem, mert sok helyre nem éppen ez a jellemző.




Fura, hogy a szendvicset kézbe fogva kissé vizes hatású az egész, de egyébként más gond nem volt vele. A zsemle friss, kellemes állagú, jól egyben marad végig, kiváló alapot biztosított. A töltelékkel se volt gond, leginkább a rengeteg sajt ill. sajtszósz dominált, ellenben a dupla bacont nem igazán éreztem ki. A standardnak nevezhető saláta és paradicsom kombóján kívül még pirított hagyma is helyett kapott, valamint ne felejtsük el, hogy egy 18 dekás húspogácsa a főhős az összeállításban. A krumpli szintén jól muzsikált, bár én pont mielőtt megsóztam volna, még jó hogy belekóstoltam a káposztasalátába is, ami viszont szinte elviselhetetlenül sósra sikerült, így a kettő mondhatni jól kiegészítette egymást, haha. De viccet félretéve ez utóbbira tényleg nem ártana jobban odafigyelni, mondom ezt én, aki amúgy igencsak sós szájú. A menü tehát igencsak bőséges, a burger összességében korrekt és ízletes volt, de kiemelkedőnek semmiképp sem nevezném és az eredeti árat is túlzásnak tartanám mindezek tükrében, viszont magát az élményt egészében nézve végülis  kellemesre vizsgázott a Kantin.



A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr118576920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása