Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Finomságok cipóban @ Lizsé, Budapest

2012. december 25. - Csabi Konyhája
Egy nyárias őszi napon, egy kiadós Széchenyi fürdős élmény után kitikkadva, korgó gyomorral olyan helyet kerestem, ahol nem csak enni, de sörözni is lehet, lehetőség szerint elérhető áron. Úgyhogy rögtön meg is álltunk a feltételeknek megfelelő első ilyen utunkba eső egységnél, ami a Városligetben található Lizsé volt. Az étlapot gyorsan végignézve rögtön a cipós különlegességeken akadt meg a szemem, ami kiváló döntésnek bizonyult!

A bajorkáposzta főtt-füstölt tarjával kellően különlegesen hangzott és jó választásnak is bizonyult, igaz egy kicsit lehetett volna gazdagabb a hús tekintetében, hiszen a tetején látható szelet után sajnos hiába kerestem, nem találtam utánpótlást. :) 

A chilis babba belekóstolva azt kell, hogy mondjam, az valamivel ütősebb összeállítás volt, de összességében így sem volt okom panaszra. Kedves kiszolgálás, festői táj, finom falatok. A Lizsé egy határozottan klassz hely a Városliget szívében!

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr998577544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása