Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Lángosozás a Blahán

2013. február 05. - Csabi Konyhája

A lángosról leginkább a strand, a vízpart, a fesztiválok  és még esetleg a piac jut elsőként az ember eszébe. Pedig Budapest belvárosában a Blaha Lujza téren, a Corvintető mellett van egy igazi rejtett gyöngyszem, ami ráadásul elég partibarát nyitvatartással áll az éhező vendégek szolgálatára. Már több helyről is hallottam, hogy milyen jó ott a lángos, illetve volt már alkalmam az alap verziókat megkóstolni párszor, de ezúttal valami igazán különlegesre fájt a fogam! Szerencsére az ilyen nekem való specialitásokra egy külön lap hívja fel a figyelmet, amit szemrevételezve azonnal a Parasztos lángoson akadt meg a szemem!

Kezdődik minden azzal, hogy a lángos hatalmas, az állaga egyszerűen tökéletes és annyi cucc van rajta, hogy az döbbenetes! Eredetileg füstölt sajt járt volna rá, de sajna az már elfogyott, így be kellett érnem sima trappista sajttal. Annyi baj legyen! A kiszolgálás egyébként csillagos ötös volt, így ezen az apró kis malőrön sem akadtam fenn. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz, az utolsó falatok előtt már elég rendes teltségérzet kezdett úrrá lenni rajtam, de persze azért nem volt gond az elfogyasztásával, csak kicsit meglepett, hogy egyetlen lángossal így jól fogok lakni.
A következő alkalommal a mexikóit próbáltam ki, ami hasonlóan katarzis közeli állapotba repített egy kiadós éjszakai buszozást megelőzően. Nagyon szuper a hely, csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr858577502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása