Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Grill húsok tálja baconös, tejfölös, kemencés burgonyával @ STEX, Budapest

2013. február 10. - Csabi Konyhája

Egy kora őszi esős délután esett meg, hogy a Stex Ház képében egy régi kiszemeltet sikerült kipróbálni éttermek terén. Az előzetesen szemrevételezett étlap igencsak bizakodásra adott okot és már rögtön itt az elején leszögezhetem, hogy a valóság sem okozott csalódást.

Ha már étterem, akkor ugyebár kötelező jelleggel valami igazi különlegességet kell kipróbálni. Nálam legalábbis ez a két dolog szorosan összetartozik. Rövid gondolkodást követően végül a Grill húsok táljára esett a választásom baconös, tejfölös, kemencés burgonyával. A húsok pedig a következő egyedekből álltak: mangalica karaj lyoni hagymával, fűszervajas bélszín érmék, zöldséges szárnyas nyárs. Ugyan az adag nagysága talán nem erre engedne következtetni első ránézésre, de igazi fejedelmi lakoma volt ez és az igazat megvallva az adaggal sem volt semmi probléma. A húsok, a fűszerezés, a zöldségek, minden a lehető legfinomabb volt. Nem mellesleg a hely hangulata és a kiszolgálás is hibátlan volt. Ugyan előzetesen engem riogatott egy ismerősöm a Stex Ház kapcsán, amiről én ezen élmény alapján nyilvánvalóan tökéletesen máshogy vélekedek és azóta is nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Én is biztos vissza fogok még térni, hiszen a kínálat tartogat a számomra jó pár érdekességet még...

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr908577496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása