A New York Minute egy egészen friss szereplője a fővárosi éttermek palettáján, aminek előkészületi munkálatait érdeklődve figyeltem, mivel Aquincumban, lakhelyemtől mindössze 1-2 perc sétára az egyik tízemeletes blokk alján, a megboldogult Garfildo helyén nyitotta meg kapuit végül július elején. Nem túl meglepő módon nem csak nevében, de a belső kialakításban és az ételek választékában is tetten érhető az amcsi vonal.
Az előjelek ígéretesek voltak, igaz érződött még, hogy nemrég nyitottak, aranyosan szétszórt volt egy kicsit a brigád, de látszódott, hogy szívvel-lélekkel tették a dolgukat. Köretnek kértem még rántott hagymakarikát, illetve sajtot is kértem a hambiba, hiszen az úgy az igazi. Itt jegyezném meg értetlenségemet, hogy mivel minden extra feltétért 150 forintot kérnek (pl.: bacon), nem teljesen értem, hogy egy lapocska sajtért miért 300-at kell fizetni, hiszen a burger még így is alap marad, viszont az ár már 1740-re nő, amiért azért már sok helyen elég fuxos burgert adnak kézműves kategórián belül.
Érdekes módon a husit ilyen összenyomós kontakt grillen csinálják és ugyan megkérdezték, hogy mennyire kérem átsütve, azt már az eltelt időből sejtettem, hogy a medium nem fog teljesen összejönni. Ahhoz viszont nem férhet kétség, hogy a burger nagyon jó! A hús ugyan nekem egy picit íztelen és a chilis majonézt se értem nagyon tetten csak optikailag, de a házi buci annyira világbajnok, hogy összességében egy nagyon jó hambivá állt össze az egész. A hagymakarika is igazán remek! Minden bizonnyal visszatérek még, hiszen nagyon sok mindenre szemet vetettem a kínálatukból, illetve nagyon szimpatikus az egész hely hangulata és a személyzet is szuper, szóval sok sikert és kitartást kívánok nekik a továbbiakhoz!