Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Halászcsárda Étterem, Szolnok

2016. augusztus 01. - Csabi Konyhája

Nemrégiben Szolnokon jártam egy nagyon jó kis fesztivál miatt, amivel kapcsolatban már írtam egy értekezést, viszont a két nap alatt alkalmam adódott picit turistáskodni is a városban egyet, aminek megkoronázásaként egy már első ránézésre is nagyon szimpatikus Halászcsárdát szemeltünk ki ebédelésünk színhelyéül.

dsc07776.JPG

Mivel délidőtájt érkeztünk még, jó hogy egyáltalán volt szabad asztalunk. Mi a kinti asztalok egyikét favorizáltuk, viszont a nagy forgalomnak köszönhetően igencsak megnőtt a várakozási idő, amit egy jó Edelweiss típusú sörrel töltöttünk ki a rekkenő hőségben. Az étlapon egyébként rengeteg jobbnál jobb különlegesség sorakozott, nem volt egyszerű a döntés, végül a szezonális ajánlatok közül a a következő mellett tettem le a voksom: Fogasfilé roston kapros pestós rákraguval, rösztivel (2880.-)

dsc07775.JPG

dsc07777.JPG

A tál igencsak ízlésesen lett kialakítva és az adag is igen bőségesnek volt mondható. A hal méretes, állagra és ízre is kiváló. A kapros pestós rákragu pedig egész egyszerűen telitalálat, a rösztivel együtt pedig egy igencsak kiadós ebéddé állt össze. Sokkal többet nem tudnék erről az ételről mesélni, teljesen rendben volt, ahogy a kiszolgálás is végig első osztályú volt, szóval aki Szolnokon jár, bátran ajánlom, hogy nézzen be egy finom ételre a Halászcsárdában!

dsc07778.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr128928642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása