Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #147 - Weberstreetfood, Kiskunfélegyháza

Nem várt pozitív meglepetés, ráadásul kiszállítós műfajban!

2018. november 02. - Csabi Konyhája

Nemrégiben Kiskunfélegyházán jártam egy jótékonysági tetováló fesztiválon, és mivel elég szoros volt az időbeosztás, így drága vendéglátó barátaim tanácsára végül kajarendelés mellett döntöttünk, amit hamburger esetében nem igazán szoktam előnyben részesíteni. Ettől függetlenül elég jó előjelekkel vártam a futár érkezését, mivel többen is ódákat zengtek az egyébként nem olyan régen nyílt Weberstreetfood-ról, valamint a facebook-os oldalukat böngészve és az étlapot átnyálazva nekem is egyből nagyon szimpinek tűnt a hely.

dsc05915.JPG

Első ránézésre nehéz volt megmondani, hogy mire is számítsak, de a zsemlét szétnyitva viszont már sokkal biztatóbbnak tűnt választottam, a BACON BURGER (1250.-), amihez steak burgonyát (500.-) is kértem kávés BBQ szósszal (200.-). A hambit kettévágva legnagyobb meglepetésemre a húspogácsa közepén egy gyönyörű rózsaszín csík fogadott, és innentől kezdve minden korábbi aggodalmam el is szállt rögtön és azonnal megelőlegeztem a frenetikus élményt. Már bocsánat, de főleg egy vidéki burgerezőnél, előzetes kérdés nélkül, ráadásul kiszállítva, ez bizony remek munka! Na de menjünk is akkor gyorsan tovább. Szóval a húspogácsa kellően méretes volt, pont optimális átsütéssel és szerencsére nem lett szétfűszerezve sem, így aztán dominálhatott a marha naturális íze. Az édeskés buci szintén az erősségek sorát gyarapította remek ízű és állagú volt, belül pedig pont kellő pirítást is kapott. A bacon is végig az előtérben munkálkodott és kellemes sósságával maximálisan teljesített. Ezt remekül ellensúlyozta az csemegeuborka és a baconmayo (!) kegyetlenül menő duója. Némi jégsaláta és karamellizált hagyma, valamint az extraként kért sajt tette teljessé a képet, az élményt pedig minden előzetes várakozást felülmúló módon tökéletessé.

A steak burgonya adagra, állagra és ízre is jelesre vizsgázott, ahogy a kávés BBQ szósz is optimális választásnak bizonyult. Mindent összevetve tehát egy abszolút pozitív csalódás, nem várt meglepetés ért, főleg ebben a nem túl hálás házhozszállítós műfajban, így aztán nagyon remélem, hogy majd valamikor helyszíni fogyasztással is le tudom tesztelni az étlap egy másik szereplőjét is a közeli jövőben. Addig is csak ajánlani tudom, hogy tegyetek egy próbát Ti is a Weberstreetfood válogatott finomságaival, hiszen a hamburgerek mellett szemrevaló tortillák és pulled pork összeállítások is helyet kaptak a kínálatban.

dsc05916.JPG

dsc05913.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5814331289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jobbal 2018.11.05. 12:17:47

Kár, hogy nincs a burgerezőnek weboldala.

Csabi Konyhája · http://csabikonyhaja.blog.hu 2018.11.06. 09:16:47

@jobbal: viszont a facebook oldalukon fent van a teljes étlap, elérhetőségekkel meg mindennel. vagy egyébként miért olyan fontos, hogy legyen weboldaluk? csak érdeklődöm. :)
süti beállítások módosítása