Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A Don Pepe kimaxolta a húsimádó pizzát!

Már megint egy bődületesen durva összeállítás, csak novemberben!

2019. november 12. - Csabi Konyhája

A Don Pepe már többször bizonyította, hogy nem viccel, ha egy összeállításnál a húst kell középpontba állítania. Egy évvel ezelőtt kaptunk már egy 8 HÚSOS BBQ supreme pizzát, a nyáron pedig dupla sajttal és dupla baconnel kaptunk sokkot az egyik legnagyobb nagyágyúnak számító dupla tésztás, rétegelt, töltött pizzacsaládon belül. Ezúttal MEATLOVER néven érkezik a katarzis, én pedig házhoz rendelve adtam át magam az előre borítékolható gasztronómiai sokkhatásnak.

dsc07643_1.JPG

Céklás BBQ szósszal, darált marhahússal és mozzarellával töltött, rétegelt, dupla tésztás pizza. Felső réteg feltétezése: céklás BBQ szósz, lilahagyma, csabai kolbász, sonka, ronstonsült csirke, főtt-füstölt csülök, paprikás vastagkolbász, bacon. Mindez pedig 2990 forintért, és egy ilyen pizzával bizony kétszer is jóllakik az ember. 

dsc07651.JPG

Igazából rendkívül nehéz dolgom van, amikor szavakkal próbálnám leírni az élményt, mivel ez tényleg egy olyan összetett ízkavalkád, hogy ezt az egyedi ízélményt bizony nem lehet szavakkal, képekkel átadni, ezt bizony meg kell kóstolni! Hibátlan egységet alkot az összetevők garmadája, amiből mindenképp kiemelném a céklás BBQ szószt és persze a rengeteg húst, haha. Egy szó mint száz, ismét nagyot alkottak a Don Pepe konyhájában, aki pedig előnyben részesíti sok a húst minden mással szemben, akkor annak bizony ez egy kihagyhatatlan választás és garantált kajakóma!

dsc07644.JPG

dsc07646.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5215302978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása