Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

A Don Pepe februári tekercsében nincs semmi extra, de veszettül finom!

Egy jól megpakolt, tökös összeállítás

2020. február 07. - Csabi Konyhája

A múlt havi félresikerült tekercs és a botrányos hamburger után kissé nehezemre esett ismét a Don Pepétől rendelni, illetve nem kevés félelemmel keveredő szkeptikussággal vártam a tekercsem megérkezését. A havi újdonság igazából ezúttal kerül minden harsány őrületet, viszont messze áll a szürkeségtől is, hiszen azért elég szépen sikerült a legjobb hozzávalókat összeválogatni egy jó kis fullos tekercshez, amit most egész egyszerűen csak Don Pepe Tekercs névre kereszteltek. tortilla, cheddar sajtszósz, bacon-ös, kolbászos, hagymás, zöldséges tojásrántotta, paradicsom, csemegeuborka, jalapeno, rántott csirkemellcsíkok, füstölt mozzarella (2180.-)

dsc08050.JPG

dsc08045.JPG

dsc08047.JPG

Jól indult minden, hiszen már a külső csomagoláson is éreztem, hogy jó meleg az egész, aztán a saját designos papírból kicsomagolva nagyon szép képet mutatott a tekercs, jól látszott, hogy kellő pirítást kapott a tortilla lap, majd félbevágva egyből látszott, hogy ezúttal nem spóroltak ki semmit a beígért alapanyagokból. Egy igazi őrült kavalkád ez, hiszen egyrészt van egyfajta reggeli érzete az embernek a baconös-hagymás-kolbászos rántottától, ami mellett viszont kissé műfajidegenként a rántott csirkemellcsíkok kapták a központi szerepet ebben az igencsak izgalmas ízkavalkádban. Nagyot dob az összképen az egészen kiváló uborka és jalapeno duója. Talán sajt fronton elbírt volna egy kicsit bőkezűbb adagolást a dolog, mert a cheddar sajtszószt sikeresen tetten értem, viszont a füstölt mozzarellát már sajnos nem nagyon éreztem ki ebből az igencsak gazdag összeállításból. Ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy így kell ezt csinálni kérem szépen, és máris egyből előjön a rajongásom egy ilyen jól megpakolt tekercset majszolgatva, hiszen ez nagyon rendben volt! Mondjuk az ár/értéknél azért rezeg a léc, mert bár jól meg volt pakolva, azért annyira mégsem telíti el az embert hosszútávon.

dsc08049.JPG

dsc08053.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr2815461748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása