Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Carbonara Burger a Don Pepe júniusi kínálatában!

Egy hihetetlenül krémes burger specialitás

2021. június 22. - Csabi Konyhája

Régen burgereztem már a Don Pepénél, a házhoz szállítást pedig amúgy se nagyon favorizálom ebben a műfajban, most viszont mégis úgy gondoltam, hogy merész leszek és két legyet ütök egy csapással és a békéscsabai étteremből rendelve tesztelem le a havi extra burgert, a BEEF CARBONARA BURGER névre keresztelt őrületet. (2990.-) 

dsc03608_1.JPG

A szokásos dobozból kinyitva egy elég szimpatikus kép fogadott. A jól ismert és általam egyébként rendkívül szeretett Don Pepe burgonya és mártogatós mellett egy igen jó állapotban lévő burger fogadott. Gyors fotózást követően már alig vártam, hogy megkóstoljam és az a helyzet, hogy egy nagyon kellemes meglepetés ért. A zsemle rendkívül jó, könnyed állagú volt ám mégsem esett szét, pedig hát mindent lehetett erre a burgerre mondani, csak azt nem, hogy száraz. Az összeállítás központi eleme nyilván a már szintén régi ismerősnek számító méretes marhahúspogácsa volt, amin kívül még sajtkrém, rukkola, lilahagyma, mozzarella és carbonara topping került. Na de hogy mi is az a carbonara topping? Na ez nem igazán derült ki számomra, illetve nekem egy percig se volt az az érzésem, hogy egy jól eltalált műfaji keresztezésről lenne szó, amiben amúgy általában annyira jó szokott lenni a Don Pepe. Szóval a nagy poén mellett sajnos elmentek, hiszen én amúgy előzetesen már láttam is lelki szemeim előtt, hogy egy frankón megalkotott spagetti+parmezán+szalonna trió kerül majd merészen a húspogácsára...

dsc03604_1.JPG

dsc03605.JPG

dsc03606_1.JPG

Ettől eltekintve viszont nekem baromira bejött a burger és még egy pillanatra visszakanyarodva az előző gondolatmenethez, elég lett volna csak simán a KRÉMBURGER elnevezés, mert hogy ez a burger olyan szinten volt krémes, hogy az már szinte felháborító! Összességében tehát ugyan volt némi képzavar, de az adaggal és az ízvilággal minden a lehető legnagyobb rendben volt.

dsc03609_2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr5016594370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása