Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

5. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party @ Nagymegyer (SK)

Búcsúztassuk a nyarat egy jó kis brutál burger fiesztával!

2021. szeptember 08. - Csabi Konyhája

Arra gondoltunk, hogy a legutóbbi, júliusi esemény elsöprő sikerén felbuzdulva még egy közös, fergeteges burger partival búcsúztassuk ezt az idei nyarat! Reméljük nem bánjátok... Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy még egy igazi nyárias, napos jó időt is kifogunk ezen a hétvégén, úgyhogy minden adott egy újabb fergeteges gasztro fiesztához, ami szám szerint már az ötödik Csabi Konyhája X Chili House Burger Party lesz!

chilihouse2.jpg

Igazság szerint mindegyik korábbi eseményre nagyon szívesen emlékszem vissza, de az tény és való, hogy valahogy mindig sikerült überelni az előzőt... Vajon most is sikerül? Mi mindent megteszünk ezért és ismételten egy elég őrült burger összeállítással várunk majd minden kedves érdeklődőt! A már jól ismert házi buci aljára kerülni fog egy adag igencsak spéci pikáns szósz, ami mustár, méz, szójaszósz és curry keverékéből fog állni. Ezután egy jégsaláta-lila hagyma-paradicsom trióval ágyazunk meg a 160g marha húspogácsának, de még előtte némi kéksajt is kerül a zöldségágyra, ami a forró húspogácsától egy nagyon menő, picit krémes állagúra fog megolvadni. Sütés közben egy spéci fűszerkeverékkel ízesítjük majd a húspogácsát és olvasztunk még rá némi füstölt sajtot is és megszórjuk durvára tört pörkölt mogyoróval is. Természetesen nem maradhat ki az összeállításból két szelet ropogósra sütött bacon, valamint némi érdekességképp néhány karika grillezett cukkini is erősíti majd a zöldség szekciót még, végül pedig ismét egy adag spéci mustáros szósszal koronázzuk meg ezt a bombasztikus összeállítást. Ugye durván hangzik? Egy garantált ízkatarzis a köbön!!! 

yhut8433.JPG


Mindezek mellett pedig a már alapvetésnek számító kiváló kézműves sörválasztékkal és a mindig fergeteges hangulattal várunk mindenkit szeptember 11-én szombat az idei utolsó közös, nyárzáró gasztro fiesztánkon!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3716681114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása