Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Dupla pizzetta teszt

Lazacos és sajtimádó feltétek a Don Pepe akciós kínálatában

2022. április 21. - Csabi Konyhája

Ezúttal 3 új pizzetta is a havi akciós kínálatot erősíti a Don Pepénél, én pedig a a vegán verziót kihagyva a lazacos és a csupa sajtos összeállítást is kipróbáltam a békásmegyeri egységből rendelve.

4-horz.jpg

A CHEESELOVER névre keresztelt sajtos pizzetta (pizzatészta, cheddar sajtkrém, füstölt mozzarella, kéksajt, trappista, mozzarella, camembert, koktél paradicsom, bazsalikom) pontosan hozza, amit ígér, bár az igazat megvallva, kicsit lehetett volna bőkezűbben is adagolni a sajtot, hogy tényleg nyúljon mint a veszedelem, illetve folyjon mint a vulkán. Ettől függetlenül rendben volt, a paradicsom és a bazsalikom is kellemes plusz jegyeket adott hozzá az összképhez, de a sajtból tényleg pakolhattak volna még.  

dsc03821_3.JPG

dsc03823_2.JPG

A másik pizzetta SALMON DELUXE névre hallgat és szintén maximálisan hozza, amit a leírásban ígér. Pizzatészta, avokádókrém, füstölt mozzarella, lazac, szezámmag, tükörtojás, koktélparadicsom és bébiparaj alkotja az összeállítást és külön jár a pacsi a lágy tükörtojásért. Az avokádókrém nagyon sokat dob az ízélményen, mindig örültem, amikor olyan részhez értem, ahol volt, valamivel többet el tudtam volna viselni belőle, sőt, talán az lett volna a legjobb, ha az egész pizzatészta azzal van megkenve. Viszont nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy egy iszonyatos trehány munka, amit itt sikerült prezentálni, rossz volt ránézni az ételre a doboz kinyitása után. Arról nem is beszélve, hogy a promo képhez képest több eltérés is mutatkozott (kettő helyett egy tükörtojás, illetve a szezámmagok teljes hiánya és sajttal se túl sokkal találkoztam).

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8517809335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása