Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Don Pepe júniusi extra burger

Egy kicsit szomorú lett ez a marokkói burger

2022. június 15. - Csabi Konyhája

A Don Pepe júniusi akciós ajánlatai most kivételesen annyira nem bűvöltek el, de azért úgy voltam vele, hogy a Marokkói Burgerrel talán érdemes lehet tenni egy próbát! (3590.-) Ahogy mostanában szinte mindig, úgy most is a békásmegyeri étteremből rendeltem.

dsc04010_1.JPG

Ránézésre minden korrektnek tűnt, illetve minden a helyén volt. Elsőként a mártogatóst kóstoltam, nagy kedvencem, a jó öreg Don Pepe szósz ezúttal le lett cserélve a burgerben is található korianderes humuszra, aminek így ebben a formában semmi értelme nem volt. Egyrészt a humusz lehetett volna lágyabb, krémesebb, hogy valóban betölthesse funkcióját, illetve így hogy a burger alja és teteje is ezzel lett megkenve, borzasztóan sok volt már belőle, mindent uralt. Pedig amúgy ízre egész korrekt volt, bár én biztos hogy bátrabban fűszereztem volna. A burgerbe a bébiparaj, lilahagyma, paradicsom és még sült padlizsán is került, ami egyébként meglepően jól teljesített, lehetett volna többet is pakolni belőle, hogy jobban tudjon érvényesülni, mert így egy kicsit eltűnt. Az egész összeállítás sajnos nagyon száraz hatású volt, hiszen a már kitárgyalt humuszon kívül semmilyen szósz nem került bele, a hús szokás szerint totálra lett sütve és a buci se éppen az utóbbi idők legjobbika volt. Összességében egyébként nem volt ez egyébként rossz, de bizony néhány változtatással ez egy igazán jó hamburger is lehetett volna. Az adagra szokás szerint nem lehetett panaszom.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8917847661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása