Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Új néven és új helyszínen tért vissza az alkoholos fagyi

Ezentúl festői környezetben hódolhatunk az extrém ízvilágú jeges élvezetnek

2019. május 17. - Csabi Konyhája

Tavaly nyáron én magam is kitörő lelkesedéssel számoltam be a hazai gasztro paletta egyik új őrületéről, az alkoholos fagyiról, most pedig örömmel jelenthetem be a diadalmas visszatérést, ezentúl IceShot néven és az eddigi lokációhoz képest egy sokkal inkább fagylalt kompatibilis helyen, a Fővám téri Bálna Teraszon, a megunhatatlan dunai panorámával emelve új szintre ezt az amúgy sem hétköznapi élményt.

dsc06845_1.JPG

Tovább

Tőkehalfilé indiai fűszeres mártásban

Különleges ízvilág és brutális erő faktor

Megihletett ez a nem túl kedves május közepi időjárás és valami erőteljes ízvilágú pikáns őrületet akartam készíteni ezúttal halas / indiai témakörben, amihez lényegében minden hozzávalót meg is találtam a hűtőben illetve a fűszerek között kutakodva. A végeredmény mondjuk még engem is meglepett, mármint ami a csípősséget illeti, úgyhogy csak óvatosan!

dsc06859_1.JPG

Tovább

Spenótos-gombás rakott tészta

Karakteres ízvilágú laktató finomság hússal, vagy anélkül

Már sokszor ecseteltem, hogy mekkora nagy kedvenceim közé tartoznak a különböző tésztás ételek, ha pedig ráadásul valami rakottas ügy a végeredmény, akkor pedig pláne egyik nagy kedvenc ételcsoportomról beszélhetünk, úgyhogy el is érkezett az ideje, hogy ismét alkossak valamit ebben a műfajban.

dsc06834.JPG

Tovább

10 féle sajttal támad a Don Pepe havi extra pizzája

Ezt minden sajtimádónak ki kell próbálnia!

A Don Pepe májusi extra pizzája nincs túlbonyolítva, nemes egyszerűséggel a sajtot állította középpontba és mindenféle felesleges hősködés vagy csűrés-csavarás nélkül nélkül 10 különböző sajtra bízta az ízvilág kialakítását és hát meg kell hagyni, első látásra és olvasatra is igencsak csábító az ajánlat, én pedig hatalmas sajtimádóként nem hagyhattam tesztelés nélkül a dolgot. Nézzük milyen lett ez a Cheesy Lover névre keresztelt őrület! (2990.-)

dsc06835_1.JPG

Tovább

Káposztás csülök krumplipürével

Egy rendkívül laktató brutális ízbomba

A múltkori csülök pékné módra próbálkozásom olyan jól sikerült, hogy nem sokkal később ismét kedvet kaptam egy jó kis csülkös vaduláshoz, de egy picit más úton járva, a végeredmény tekintetében pedig ismételten egy igazán villantós, brutális ízbomba született.

dsc06792.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása