Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #133 - Szegyház BBQ & GRILL

2017. április 24. - Csabi Konyhája

A különböző gasztro fesztiválokon igyekszek általában olyan egységeket kipróbálni, akik valamilyen különlegességgel készülnek az adott eseményre, vagy mondjuk vidékiek, esetleg nincs állandó üzletük, tehát nehezebb hozzájutni a kínálatukhoz hétköznapokon. Így esett most a választásom a 3. Beer, Burger, Barbecue Fesztiválon a Szegyház BBQ & GRILL nagyon szimpatikus kis kocsijára a bejárat mellett.

dsc02369.JPG

Tovább

Háromhagymás, gombás, sütőben sült omlett

Főszerepben a medvehagyma, de a további hozzávalókat és a végeredményt a végtelenségig lehet persze variálni!

Itt a medvehagyma szezonja és ilyenkor mindig igyekszek valami különlegességgel előrukkolni, illetve közben egy iszonyatosan túltolt sokallás szokott lenni a egy idő után, tavaly például hosszú heteken át folyamatosan telepakoltam minden szendvicsemet ezzel a különlegességgel, most viszont arra gondoltam, hogy újult erővel, ismét egy egyszerű, de nagyszerű kis fogást hozok össze.

dsc02322.JPG

Tovább

A Don Pepe áprilisi ajánlatai

A tavasz beköszönte jól érződik a havi specialitások összeállításán is!

A márciusi rendkívül pozitív Don Pepe élményeim hatására már szinte rutinosan vártam az újabb pozitív benyomásokat, ugyanakkor kissé izgatottan is álltam az áprilisi ajánlatok elé, hiszen már első olvasatra is kellően izgalmasnak, ugyanakkor cseppet sem hétköznapinak tűnt a két pizza és a hamburger ajánlat is, így aztán kíváncsi voltam, hogyan sikerül a megálmodott kreációkat megvalósítani.

aprilis_3.jpg

Tovább

Egy jó kis zsíros lakoma a Piroska Étteremben, Egerszalókon

Magyaros ételek, kellemes hangulat.

Nemrégiben Egerszalókon járva egyértelműen a Piroska Étterem és Vendégház tűnt első ránézésre a hely egyik legfőbb gasztronómiai csodájának, ami ráadásul már 2005 óta működik rendületlenül. A szokatlanul korai nyárias időnek köszönhetően egyértelmű volt, hogy kint foglaljunk helyet és az étlap tanulmányozása közben finom kis bort kortyolgassunk a rendkívül kellemes hangulatú kis fedett teraszon.

dsc02053.JPG

Tovább

Go-Free Bár - édes és sós belga gofrik tárháza

Glutén- és laktózmentes változatban is!

A Dohány utcában található Go-Free már 4 éve várja a belga gofri rajongóit és én magam is régóta tudtam létezésükről, viszont csak a napokban döntöttem úgy, hogy ideje lecsekkolni a kínálatot. Ennek ugye legfőbb oka, hogy alapból nem vagyok egy nagy édesség rajongó, ugyanakkor pont a gofrit nagyon szeretem és a belga változattal kapcsolatban egy évvel ezelőtt már volt egy nagyon durván jó élményem a Fragolában, szóval bizakodva néztem a tesztelés elé.

dsc02023.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil