Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Extrém rakott krumpli batátával és céklával

A jól ismert recept egy teljesen új dimenzióba repítve

2017. május 11. - Csabi Konyhája

Nemrég újra elkészítettem kedvenc rakott krumpli receptemet és ezen felbuzdulva jött az elhatározás, hogy kitörve a megszokásból egy igazán ütős, bátor és meghökkentő verziót próbáljak ki két nagy kedvencem, édesburgonya és  cékla hozzáadásával! A végeredmény határozottan különleges, mindenképpen érdekes lett, de azért azt nem mondom, hogy mostantól mindig így fogom elkészíteni, de aki vevő az őrült újításokra, annak mindenképpen megér egy próbát az alábbi szemet gyönyörködtető ízkavalkád!

dsc02348.JPG

Tovább

Havi burger különlegesség egyenesen New York-ból a Bamba Marha havi specialitása!

Ezen kívül górcső alá került a heves vitákat kiváltó gluténmentes buci opció is.

Újabb hónap, újabb Bamba Marha burger specialitás, ráadásul most a havi versenyző még a 2. Hellmann's Burgerbajnokság indulója is, és bár engem most kevésbé hozott lázba a verseny, mint legutóbb, de mindenképp kíváncsian vártam, hogy mit tud a burger, valamint a parázs vitákat kirobbantó GM bucival is úgy éreztem, hogy legfőbb ideje megismerkednem egy igazán hiteles tesztpartner segítségével!

dsc02554.JPG

Tovább

Májusi Csabi Konyhája események!

Kezdődik a 2017-es terasz szezon!

Immáron negyedik évadába lép a Csabi Konyhája eseménysorozat a VIII. kerületi Vas u. 16. szám alatt található Casa de la Musica Hostel első emeleti Bikini Beach teraszán! Szokás szerint az alábbi kis képen látható napokon 18:00-tól lesz kezdés és 23:00-ig fog tartani a buli. A tavalyi évhez képest most próbálom még jobban színesíteni a programot és újra előkerülnek régi klasszikus és persze lesznek újdonságok is, ahogy megmarad az imádott hamburger is a kínálatban!

2017maj_1.jpg

Tovább

Gasztroorgazmikus élményt nyújtó új kürtőskalács burgerek a Hoppácska kínálatában!

Csak ezen a héten lehet kipróbálni ezeket a mennyei alkotásokat.

Alig fél éve, hogy megismerkedtem a Hoppácska barátságos kis üzletével a Ráday utcában és azonnal megrögzött rajongóvá váltam. A mindig vidám hangulat, a hihetetlenül közvetlen kiszolgálás és az extravagáns ételek rendkívül magas minősége együtt egy felejthetetlen élménnyé álltak össze minden egyes látogatásom alkalmával és idén év elején nagyot robbantott a kürtősburger is, amit a drága vendégek általános nyomásának engedve nem is nagyon tudtak sokáig levenni az étlapról. Most pedig amikor megtudtam, hogy ezen a héten három spéci kürtőskalács burgerrel is készülnek a srácok, tudtam jól, hogy ezt nem hagyhatom ki!

dsc02596.JPG

Tovább

Itt van a fesztiválok új sztárja: Viva Churros!

Egy igazi spanyol édes élmény.

Korábban még sosem ettem churrost, így nem volt összehasonlítási alapom, de a 3. Beer, Burger, Barbecue Fesztiválon elérkezett az én időm és végre én is átestem a beavatáson. De hogy mi is az a churros? A képlet roppant egyszerű: sült tésztarudacskák cukorba mártogatva. Talán nem túl meglepő módon, bármikor jártam a Viva Churros kis házikójánál, mindig nagy sor várakozott előttük én pedig annak ellenére, hogy nem vagyok kifejezetten édesszájú, nagyon kíváncsian vártam, hogy mit is tud ez a cucc.

dsc02380.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil