Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Sokkolóan finom bárány szendvics a Meat & Sauce újdonsága!

Az ősi iszlám törvények szerint vágott húsból készül ez az igazi különlegesség.

2017. április 27. - Csabi Konyhája

A Meat & Sauce már régi ismerősnek számít nálam, hiszen annak idején két évvel ezelőtt hirtelen rajongásból rövid időn belül háromszor is jártam náluk, az élményeimről pedig egy nagyszabású cikket is írtam. Az utóbbi időben kicsit kikerültek a látószögemből, de most egy nagyon spéci új szendvics sajtóbemutatójának keretein belül ismét a Nagymező utcai egységükben találtam magam és rendkívül izgatottan vártam, hogy milyen lesz a debütáló bárány szendvics.

dsc02476.JPG

Tovább

Szuper szexi cubano szendvics és hamburger a Beer, Burger, Barbecue Fesztiválon!

Mindkét food truckban Gál Attila remekművei készültek, az egyikben maga a mester sütögetett.

Gál Attilát és a Piknik Utczabár food truckot a tavalyi Hamburger Days alkalmával volt szerencsém megismerni és az akkori ételélmény és a személyes kontakt hatására örökre szívembe zártam a burger különlegességeket, ami mellé Attilla cubano szendvicse is feliratkozott az instant kedvenceim közé a hónap elején megrendezésre került Streetfood Opening fesztiválon. Most a Beer, Burger, Barbecue Fesztiválon mindkét kocsival kint volt a mester, én pedig mindkét helyen kipróbáltam, hogy milyen finomságok készülnek ezúttal.

dsc02418.JPG

Tovább

Burger Mustra #133 - Szegyház BBQ & GRILL

A különböző gasztro fesztiválokon igyekszek általában olyan egységeket kipróbálni, akik valamilyen különlegességgel készülnek az adott eseményre, vagy mondjuk vidékiek, esetleg nincs állandó üzletük, tehát nehezebb hozzájutni a kínálatukhoz hétköznapokon. Így esett most a választásom a 3. Beer, Burger, Barbecue Fesztiválon a Szegyház BBQ & GRILL nagyon szimpatikus kis kocsijára a bejárat mellett.

dsc02369.JPG

Tovább

Háromhagymás, gombás, sütőben sült omlett

Főszerepben a medvehagyma, de a további hozzávalókat és a végeredményt a végtelenségig lehet persze variálni!

Itt a medvehagyma szezonja és ilyenkor mindig igyekszek valami különlegességgel előrukkolni, illetve közben egy iszonyatosan túltolt sokallás szokott lenni a egy idő után, tavaly például hosszú heteken át folyamatosan telepakoltam minden szendvicsemet ezzel a különlegességgel, most viszont arra gondoltam, hogy újult erővel, ismét egy egyszerű, de nagyszerű kis fogást hozok össze.

dsc02322.JPG

Tovább

A Don Pepe áprilisi ajánlatai

A tavasz beköszönte jól érződik a havi specialitások összeállításán is!

A márciusi rendkívül pozitív Don Pepe élményeim hatására már szinte rutinosan vártam az újabb pozitív benyomásokat, ugyanakkor kissé izgatottan is álltam az áprilisi ajánlatok elé, hiszen már első olvasatra is kellően izgalmasnak, ugyanakkor cseppet sem hétköznapinak tűnt a két pizza és a hamburger ajánlat is, így aztán kíváncsi voltam, hogyan sikerül a megálmodott kreációkat megvalósítani.

aprilis_3.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása
Mobil