Már látom előre, hogy sokaknál kiveri a biztosítékot a cikk témája, hiszen az egy dolog, hogy instant, de még mikrós is a szóban forgó sütemény! Ez egyszerűen FELHÁBORÍTÓ!!! :) Ugyan én se vagyok a mikrókaja vagy épp az instant cuccok rajongója, ugyanakkor elég nyitott is vagyok a világ dolgaira és szívesen kipróbálok újdonságokat, érdekességeket és amikor a Nutriversum oldalán belefutottam a szóban forgó termékbe, úgy gondoltam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom!
Amilyen egyszerűnek hangzik, a valóságban is olyan rendkívül gyorsan elkészíthető ez a krémesen lágy finomság, az eredmény pedig önmagáért beszél. Az alapötletet az adta, hogy a napokban kaptam egy komolyabb adag laskagombát, a recept többi része pedig hamar össze is állt ezután.
A LIDL oldalán futottam bele egy igen extrém receptbe, ami azonnal elnyerte tetszésemet, mivel az én ízlésvilágomnak pont kellően extrémnek tűnt valamint az édes és sós ízek keveredése is elég vadítóan hangzott. Mautner Zsófi eredeti receptjét itt-ott kicsit módosítva elkészítettem a szóban forgó őrületet és még én is meglepődtem az elkészült brutális ízkavalkádot kóstolva.
A grillszendvics egy tipikusan olyan étel, amit a végtelenségig lehet variálni, csak az ember képzelete szab határt. Korábban Csabi Konyhája események keretein belül nagy sikerrel készítettem már grilled cheese hot dogot, és egy igencsak elvadult SMACK leveses fúziót nem számítva, hagyományos értelemben vett grillszendvicset még egyébként eddig nem csináltam. A Medve sajt oldalán figyeltem fel egy roppant guszta receptre, amihez a Szeletem névre keresztelt termékük került a szendvicsbe némi hagymás gomba társaságában. Minimálisan eltérve a videóban látottaktól elkészítettem én is a saját verziómat!