Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Meglepően jó mirelit bagettek!

2013. október 11. - Csabi Konyhája

Korábban már elkalandoztam a mirelit kaják világában egyik gyerekkori kedvencem, a parasztreggeli bemutatásakor, most pedig ismét a Penny egyik csodatermékéről van szó, a kétféle verzióban is megvásárolható bagett duóról, amit akciók idején 200 forintért lehet megvásárolni (normál ár 250 Ft), ami azért erősen jó ár!

Lássuk a két ízesítést! 
1., sonkás - gyorsfagyasztott bagett sonkával, edámi sajttal, brokkolival, paradicsommal és mozarella sajttal
2., diavolo bagett - gyorsfagyasztott bagett edámi sajttal, szalámival, paprikával, paradicsommal és brokkolival
Igazából nehezen tudnék igazságot tenni, hogy melyik a finomabb, de ha mindenképp választanom kéne egyet, akkor az a második lenne. Szóval a csomag tartalma két elég szépen megpakolt bagett, amit ízlés szerint kb. 10 percre kell előmelegített sütőbe tenni. Az ízvilág hibátlan, a kifli állaga olyan, mintha most jött volna ki a kemencéből, és mindkét bagettet legyűrve kellemes jóllakottság lesz úrrá az emberem. Nem mondom, hogy baromi sűrűn kerülne terítékre, de végszükség esetére mindig van 1-2 dobozzal betárazva a fagyasztóba... ;) Csak ajánlani tudom!


A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr228577372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása