Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Snidlinges tojáskrém

2014. október 06. - Csabi Konyhája

A múltkori amerikai sajtos tésztához vettem egy cserepes snidlinget, amiből elég sok megmaradt, úgyhogy rövid töprengést követően arra gondoltam, hogy csinálok egy kis tojáskrémet, amihez aztán majd jó bőkezűen fogom adagolni a snidlinget.

Kezdésként megfőztem 8 tojást (keményre), közben pedig elkészítettem az alapomat: 4ek mustár, 8ek majonéz, frissen őrölt bors, egy 10 dekás vaj került jól összekeverésre. Majd a tojásokat félbevágtam és a sárgákat is belekevertem, villával jól összenyomkodtam az egészet. A fehérjét sajtreszelőn reszeltem le, ezt lehet máshogy is csinálni, a lényeg az hogy minél apróbbra fel legyen aprítva. Ezt is hozzáadtam, végezetül pedig jó sok snidling került bele a masszámba. Jól összekutyultam az egészet és már készen is voltam. Akár magában is simán lehet enni kenyérrel vagy bagettel, de akár szendvics alapnak is tökéletesen megfelel.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr268577218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása