A Gyradikoról sok jót hallottam már korábban és ugyan nem szoktam túl sűrűn gyrosozni, azért azzal én is tisztában vagyok, hogy van élet a körúti 500 forintos csavarton túl is. Sőt, régebben én is elismerően írtam már a lakhelyem közvetlen közelében található Alexandroszról, végül az egyik kánikulai délután sikerült célba venni a napokban a Pünkösdfürdői stranddal szemben elhelyezkedő egységet.
Elsőként a gyros hússal kezdtem, ami hibátlanul teljesített, majd a biftekire vetettem rá magam, ami szintén remekül muzsikált. Érdekes, hogy míg Alexandrosznál a szuvlaki csirkéből készült és elképesztően omlós volt, itt egészen biztos, hogy disznóhúsból készült és picit bizony rágós is maradt. De szerencsére ez volt a legnagyobb és egyetlen "baj", ami azért még így sem tudta elrontani a rendkívül pozitív összképet. A köretek is remekül hozták a kötelezőt, a krumpli pedig különösen csodálatosan ropogósra sült, a végére pedig nem véletlenül hagytam a szudzukit, ami egy egészen kiválóan fűszerezett bárányhús volt. Le a kalappal! Végre! (Ugye korábban egy bárányburger esetében pont arra panaszkodtam, hogy hiányoltam a bátor fűszerezést, ami pedig kötelező egy bárány esetében.) Szóval sem az adagra sem az ízvilágra nem lehetett panaszom, legközelebb majd kipróbálom a burgert is! ;)