A krumplis tészta gyerekkori kedvenc nálam. Persze ezt a végtelenül egyszerű fogást is nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, nekem is van egy spéci saját receptem, de ezúttal egy kissé extrém módját választottam a megvalósításnak.
Ekkor hozzáöntöttem még 2dl száraz vörösbort is, ismét gazdagon borsoztam és további 20 perc rotyogtatás következett. Az időtartam persze a krumplitól függően csökkenhet vagy nőhet. Időközben kifőztem 500g nagykocka tésztát is, amit aztán hozzá is öntöttem az alapomhoz, majd jó alaposan összeforgattam. Ugyan elég bő leve lett az egésznek, de nem féltem, mert 10 perc fedő alatti pihentetés alatt a tészta szépen fel is szívta a levet, de csak annyit, hogy azért még kellemesen csucsmákos maradjon az egész.
Igencsak extrém ízvilágú krumplis tészta született, amihez én még csípős töltött paprikát ettem kísérőnek. Elég ütős fogás lett így, szó se róla. Legközelebb bemutatom majd a Csabi féle kissé hagyományosabb krumplis tésztát is! :) (5 adag)