Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Burger Mustra #117 - Deep Burger, Budapest

2016. december 12. - Csabi Konyhája

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, a Street Food Éjszakája keretein belül már próbálkoztam a Deep Burgerrel, de a hatalmas káosz és több órásra duzzadó várakozási idő meghiúsította a tesztet. Ráadásul az ottlétem alatt szemrevételezett munkafolyamat is jó időre kedvemet szegte az újabb próbálkozástól, de aztán a napokban egy baráti sörözés alkalmával úgy voltam vele, hogy itt az ideje lecsekkolni a kínálatot. Az elmúlt egy év alatt a Stifler bárok állandó partnere lett a Deep, így már három helyszínen is fellelhető a városban, jelen esetben pedig az egykori W35 BOULVARD helyén megtalálható egységet próbálta be kis társaságunk.

dsc00905.JPG

Péntek este lévén nem számított túl meglepőnek, hogy elég sok a vendégük, az már inkább, hogy elég nagy füst állt bent. A burger kínálat egyébként egész szimpi első olvasatra, mármint igazából semmi kiemelkedő, vagy újító, de ha a leírtak jó érzékkel vannak összepakolva minőségi alapanyagokból, akkor bizony nem lehet egyik választottal se mellélőni. Én a mexikóit (1690.-) néztem ki magamnak és bíztam a legjobbakban. Egyébként külön érdekesség, hogy a rendelés leadását követően egy kis eszközt adnak, ami elkezd rezegni, villogni és csipogni, ha kész a kaja, haha!

A pult mögött tevékenykedő fiatalember kész katasztrófa és élő iskolapéldája volt annak, hogy hogyan nem szabad ebben a közegben dolgozni. Azaz nulla kommunikációval, zéró életkedvvel, a lelkesedés legkisebb szikrája nélkül és már bocsánat, de totális beleszarással, amitől legszívesebben mindannyian azonnal kifordultunk volna. Ráadásul nem egyedi eset ez, hiszen nem kellett sokáig keresnem a neten, hogy ilyen és ehhez hasonló véleményeket találjak. Persze ettől még az étel lehetett volna jó, de nem volt az. A tálalás rettentő fapados, és bár elég szerencsétlenül nézett ki erősen benyomódva, de a házi készítésű buci egyébként pont jól muzsikált, viszont a hús az egyik legrosszabb, amit valaha ettem. Hiába a 18 dekás igencsak korrekt mennyiség, de az egy évvel ezelőtti látottaknak megfelelően továbbra is úgy tűnik, hogy előírás a cipőtalpra emlékeztető szárazság, a minden egyes cseppnyi szaftnak maximális kiirtása, különösebb ízélmény nélkül ez így teljesen élvezhetetlen volt. Chilis babot nyomokban felfedeztem, de az ízvilághoz nem adott sokat, csípősség közel nulla. Ezen felül még jalapeno és sajt is került a burgerbe és ennyi. Megkóstoltam a normál és a steak burgonyát is, mindkettő alap mirelit cucc, hozta az ilyen esetben elvárható átlagot. Ennyi pénzért ez bizony egy nagyon rossz vétel volt, sajnálom, de ezt senkinek sem tudom ajánlani, akkor már inkább eszek 3 döner expressz csodát, ha nagyon választanom kéne az éhenhalástól menekülve.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr3712038211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása