Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

4. Street Food Éjszakája 2017

Egyél akár féláron legalább 40 helyen!

2017. május 17. - Csabi Konyhája

Negyedik alkalommal jelentkezik május 19-én a budapesti Street Food Éjszakája, melynek célja, hogy megmutassa, mire képes a magyar street food, hol tart ma az irányzat és milyen újdonságokkal találkozhatunk az eddig megszokott kedvencek mellett. Ezen az estén - a korábbi alkalmakkor megszokottaknak megfelelően - 40-50 street food bár és food truck fog Budapest különböző pontjain legalább 20%, de nem ritkán féláras kedvezményeket kínálni étlapja egyes elemeire (vagy akár a teljes egészére). Emellett, a tavaszi estére való tekintettel kézműves üdítőkkel és kézműves sörökkel kiegészített, csak ezen az estén elérhető menüt is rendelhetünk, melyhez szintén egyedi, SFÉ-áron juthatnak hozzá a műfaj szerelmesei. streetfoodcoverlatogass-1-1140x423.png

2017 egy nagyon fontos újdonságot is elhozott az érdeklődőknek. Mivel a street food-osok alapból igen nagy adag ételeket adnak, rengetegen kérték, hogy legyen lehetőség csak kóstolásra is. Így a tavaszi Street Food Éjszakája alatt idén első alkalommal rendeznek a szervezők kóstolótúrát, melyen a street food-osok kisebb ízelítőkkel készülnek repertoárjuk bemutatására. 

A Street Food Éjszakája egyedisége abban mutatkozik meg, hogy a többi gasztrorendezvény tematikájával szemben nem egy helyre hívja össze az ételeket és italokat kínáló egységeket, hanem minden egyes street food bár saját üzlethelyiségére emeli a reflektorfényt. A kedvezmények, a kóstolók és különleges ajánlatok által a közönségnek lehetősége van új helyeket felfedezni és olyan ételeket is kipróbálni, amire korábban nem kerített sort. Az akcióhoz csatlakozott street food helyeknek pedig a mindennapi repertoárral és a megszokott minőségben tudják kiszolgálni az érdeklődőket, amihez sokszor egy food truck-os, vagy egyéb kitelepülésen nem adottak a feltételek.

Ha Te is szereted a street food műfaját, ezt az estét semmiképpen ne hagyd ki, vésd be a naptárba május 19-ét, és csatlakozz a Facebook eseményhez a folyamatosan frissülő információkért, az akcióban részt vevő street food bárok listájáért és kedvezményeikért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1812511507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása