Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Hedonista sörfesztivál a Margitszigeten

Hazai sörfőzdék, streetfood, zene és chill

2023. május 25. - Csabi Konyhája

Egy nagyon jó kis programot szeretnék ajánlani mindenkinek június 9-10. hétvégére, amihez több szempontból is szorosan kapcsolódom. A Beerselection Craft Beer Store and Bar és a Yes I Brew csapatának szervezésében kerül megrendezésre a PLACC elnevezésű fesztivál, ahol majd engem is megtaláltok a Beerselection standjánál. Hedonista hétvége hazai sörfőzdékkel, streetfood finomságokkal, zenével és árnyékban heverészéssel.

2.png

Íme a legfontosabb tudnivalók rendezvénnyel kapcsolatban: "Az elmúlt években számtalan gastro központú rendezvényen - sörösön és nem sörösön egyaránt - megfordultunk, és nagyon sokszor éreztük azt, hogy vagy nagyon ócska, vagy nagyon lehúzós, vagy pedig azt, hogy rengeteg lehetőséget kihagynak a szervezők. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a jól bejáratott kapcsolatrendszerünkre alapozva idén csinálunk egy olyat, ami egyszerre igényes, egyszerre szól a mostaniaknál sokkal szélesebb réteghez, és ami kiküszöböl számos, a látogatókat igencsak bosszantó dolgot. Tulajdonképpen egy hedonista hétvégét hozunk tető alá június 9-10-én. A rendezvénynek jól megközelíthető, és sokrétűen belakható helyszínt akartunk Budapesten, így a Margitszigeten a Kristály Színtérre esett a választás, ahol tágas terek, jó infrastruktúrával ellátott kinti, kinti, de félig fedett, és benti, légtechnikával ellátott helyszínek állnak a rendelkezésünkre. A látogatóknak nincs repohár, és token rendszer sem. Sok szigetlátogatóra is számítunk, DE vannak különböző előnyöket és kedvezményeket nyújtó elővételes jegyek is. Az eseményen debütál az Ország Söre 2023." 

346277959_908455070229530_6383623652830616752_n.jpg

Előreláthatólag pénteken 12:00-24:00, szombaton 10:00-24:00 lesz látogatható az esemény, amit a facebookon ide kattintva értek el. Nem mellesleg pedig mindkét napon ott leszek én is a Beerselection standnál a pult mögött és finomabbnál finomabb sörökkel várok majd minden szomjas vendéget.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr8518130532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása