Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Igazi parasztvakítás a Magnum Pleasure Store

Vanília jégkrém háromszor szórva, háromszoros áron

2019. július 14. - Csabi Konyhája

Pár hete futottam bele egy érdekesnek tűnő cikkbe, miszerint Budapesten az Allee Bevásárlóközpontban nyílt meg június 1-jén a Magnum Pleasure Store névre hallgató stand, ami ráadásul Közép-Európában kizárólag a mi szeretett fővárosunkban található meg egészen szeptember végéig. De hogy ez mit is takar pontosan? Alkosd meg saját Magnumodat, szól a csábító szlogen, miszerint 3 csokoládé bevonatból, több mint 10 szóratból és 3 öntetből választva hívhatjuk életre egyedi, saját ízlésünknek leginkább megfelelő jégkrémünket. 

img_1980_1.JPG

Időközben belefutottam egy Bónusz Brigád akcióba is, a fotókban gazdag leírásban pedig hazai sztárok pózolnak a különböző jégkrém csodákkal, nekem pedig több se kellett, lecsaptam az ajánlatra. Ráadásul nagyon vesztenivalóm se volt, mivel egyenlegemen lévő ajándékpontoknak köszönhetően pénzbe se került számomra a bónusz, ami egyébként 1290 forintot kóstál, ami furcsamód megegyezik a helyszíni árral is, jelen esetben viszont +1 pisztácia szórás is jár. Wow! Ez már igen!

img_1982.JPG

A félreértések elkerülése végett elmondanám, hogy én nagy Magnum jégkrém rajongó vagyok, ezért is éreztem a késztetést, hogy mindenképp kipróbáljam ezt az egyedülálló lehetőséget! Maga a stand egyébként elég szimpatikus és a mögötte ténykedő hölgyek is kedvesek, segítőkészek. Első körben a 3 szórást kell kiválasztani, ami esetemben vörösáfonya, keksz és kandírozott narancshéj volt. Aztán a bevonatot kell eldönteni. A lehetséges opciók: tejcsoki, fehércsoki, étcsoki. Én a fehércsoki mellett döntöttem, majd több-kevesebb sikerrel próbálták is ráhinteni, belehempergetni a szórat mixbe a jégkrémet, végül pedig jöhetett egy leheletnyi csoki öntet, a választható opciók a már megismert három csokoládé fajta itt is, én a tejcsokit választottam. 


magnum.jpg(Kép: Magnum Pleasure Store Budapest facebook)

Nem mondom, a látvány mindenképp, minden esetben érdekes, az ízélmény szintén, de az a nagyon nagy varázslat mégis elmaradt. Hiszen akárhogy nézzük ez továbbra is csak egy vanília jégkrém kissé indokolatlannak tűnő köntösben, aminek extremitása persze csak rajtunk múlik. Alapjáraton 400 forint körül mozognak a Magnum jégkrémek, így aztán a háromszoros árat nem igazán érzem indokoltnak jelen esetben és magát az ötletet is kissé kiforratlannak érzem, így aztán különösebben ajánlani sem tudnám a próbatételt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4314924106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

UtazóTódi · utazotodi.blog.hu 2019.07.14. 17:43:56

Láttam a pultot, mikor megnyílt, de nem igazán fogott meg az élmény, így továbbálltam, pedig én is nagy rajongó vagyok. Az árat szerencsére nem láttam, mert hangosan felröhögtem volna.
süti beállítások módosítása