Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

Visszatérés a The Slang Pubba

Ismét a névadó burgert teszteltem ebben a belvárosi ivóban

2020. február 28. - Csabi Konyhája

Három és fél évvel ezelőtt jártam utoljára a Slangben és bár nem egy égbekiáltó élményként vonult be burger mustráim sorába, azért az igencsak ütős sajtlavinával felvértezett névadó összeállításra még így is élénken emlékeztem. Ezúttal egy baráti iszogatás, beszélgetés alkalmával lyukadtam itt ki, és bár eredetileg kajálás nem volt betervezve, végül csak nem bírtam ellenállni egy újratesztnek! A hely belső kialakítása nem sokat változott legutóbbi ittjártam óta, továbbra is megmaradt egy szimpatikus kis helynek és továbbra is egy igen színes ételválasztékkal várják a nem csak szomjas de éhes vendégeket is.

dsc08115.JPG

Az étlapon továbbra is titok fedi a burgerek többségét, egyedül a 18 dkg-os húspogácsa van feltüntetve, mint sztenderd alaptartozék. 1690 forintnál kezdődik az alap hambi, a plafon pedig 3490, de ott már pulled pork és nachos is kerül az alap húspogácsa, a bacon, a sajt, és a karamellizált hagyma mellé. A névadó burger 1990 forintot kóstál, és most már burgonya köret is jár mellé alapértelmezés szerint.

dsc08112.JPG

Első ránézésre szimpatikusnak tűnt a burger, bár azt jól láttam, hogy ezúttal elmaradt a sajtlavina, ugyanakkor ez még így is köröket ver a legtöbb versenytársra sajt fronton, ami itt nem csak textúrájában, de ízvilágában is igen erőteljesen muzsikált. A hús egy kicsit most is túlment, mint legutóbb és mivel nem vitték túlzásba a szósz adagolását, így egy kissé szárazkás, enyhén fullasztó érzetet nyújtott az egész a végére érve. Főleg, mivel a köretként érkező krumpli nulla fűszerezést kapott és sajnos egy cseppnyi szósz sem járt mellé. Így az összélmény megmaradt átlagosnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr9115495184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása