Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

III. Csabi Konyhája & Chili House Burger Party @ Nagymegyer, Szlovákia

Minden eddiginél nagyobb eseménnyel készülünk, BBQ-val a főszerepben!

2020. szeptember 07. - Csabi Konyhája

Alig több, mint egy hónap telt el a legutóbbi fergeteges Csabi Konyhája X Chili House Burger Party óta, ami egyszerűen annyira jól sikerült, hogy még aznap este meg is beszéltük, hogy minek várjunk jövő nyárig, csináljunk még egy eseményt szeptemberben! És ha már csináljuk, akkor csináljuk nagyon durván és emeljük a tétet. Készen álltok???

csk_chili_est_3.jpg

Az eseményt megelőző este lassan, alacsony hőfokon elkészítünk egy jó nagy adag pulled porkot, ami annyit tesz, hogy ennek az eljárásnak köszönhetően egyszerűen szálaira omlik majd a hús és egy már szinte krémesen puha állaga lesz. A képen is látható szerkezetben, smokerben sütésnek köszönhetően egy utánozhatatlan füstös ízvilág járja át az egészet és természetesen egy jó kis pikáns fűszerezést is kap a hús. A szokásos házi buciba pakoljuk majd egy húspogácsa társaságában, amire sütés közben cheddar sajtot olvasztunk és a húsok uralkodását egy direkt erre az eseményre kikísérletezett spéci, házi coleslaw/káposztasalátával fogunk ellensúlyozni. Mindezt pedig egy szintén házi BBQ szósszal locsolunk meg illetve ezzel koronázzuk meg ezt az igencsak ütős összeállítást! Ugye mindenkinek összefutott már a nyál a szájában? 

dsc08850.JPGAki volt már ilyen eseményen jól tudja, aki pedig még nem, nekik külön felhívjuk a figyelmet arra, hogy érdemes előre bejelentkezni, asztalt foglalni, de a legutóbbi eseményen felbuzdulva mi is még komolyabb alapanyag mennyiséggel készülünk, nehogy bárki is lemaradjon erről a burger specialitásról! 
A burger mellé jó szokás szerint különböző spéci kézműves söröket is lehet kortyolni majd és ahogy legutóbb, úgy most is képviselteti magát a Burning Angel Chili is jófajta saját szószokkal és egyéb nyalánkságokkal! Még a legutóbb debütált Csabi Konyhája spéci szószból is maradt néhány üvegcsével!

dsc08885.JPG

Találkozzunk hát szeptember 12-én szombaton és csapjunk egy újabb fergeteges fiesztát együtt, főleg hogy nagyon úgy néz ki, hogy gyönyörű nyári időben lesz szerencsénk! Burger, sör, chili, napfény, kiváló hangulat, remek környezet. Mi kell még???

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr516186984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása