Drága Burger Fanok! Alig hiszem el, hogy végre újra Csabi Konyhája Burger Party kerül megrendezésre, ráadásul nem is akárhol, mint a legnagyobb sikerek helyszínén, a nagymegyeri Chili House-ban, immáron negyedik alkalommal! Konkrétan ezt vártam már azóta, hogy beköszöntött a jó idő és végre a különböző szabályozások, illetve enyhítések is lehetővé teszik, hogy visszatérhessek a szívemnek legkedvesebb kis városkába, ahol megannyi kedves emberrel ismerkedhettem meg az eddigi események során. Remélem Ti is legalább ennyire várjátok már visszatérésemet és, hogy csapjunk egy fergeteges burger partit!
Na de nézzük is, hogy mivel készülök Nektek eme jeles alkalomra! A szokásos házi buci aljára kerülni fog egy jókora adag spéci gombás-hagymás-juhtúrós szakanyag, majd erre helyezzük a 160g húspogácsát, amire cheddart is olvasztunk sütés közben. Két karika paradicsom és néhány karika csemegeuborka színesíti tovább az összképet, a ropogósra sütött bacon pedig elmaradhatatlan eleme számomra majdnem minden burgernek. Szósz fronton érkezik a következő nem éppen hétköznapi fordulat, hiszen egy igencsak különleges, egyedi ízvilággal megáldott fekete sörös-étcsokis-fűszeres őrület fogja megkoronázni ezt a nem mindennapi összeállítást! Na ezt aztán tényleg érdemes lesz megkóstolnia mindenkinek!
Előzetes foglalás szokás szerint erősen javallott, az eddigi visszajelzések alapján már most egészen biztosak vagyunk benne, hogy valami egészen elképesztő fieszta lesz és óriási csúcsot fogunk dönteni, csak bírjuk majd erővel, haha! Találkozzunk hát most szombaton a nagymegyeri Chili House-ban!