Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

4. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party @ Nagymegyer (SK)

Az idei év első burger eseménye egy eléggé különleges élményt ígér

2021. július 12. - Csabi Konyhája

Drága Burger Fanok! Alig hiszem el, hogy végre újra Csabi Konyhája Burger Party kerül megrendezésre, ráadásul nem is akárhol, mint a legnagyobb sikerek helyszínén, a nagymegyeri Chili House-ban, immáron negyedik alkalommal! Konkrétan ezt vártam már azóta, hogy beköszöntött a jó idő és végre a különböző szabályozások, illetve enyhítések is lehetővé teszik, hogy visszatérhessek a szívemnek legkedvesebb kis városkába, ahol megannyi kedves emberrel ismerkedhettem meg az eddigi események során. Remélem Ti is legalább ennyire várjátok már visszatérésemet és, hogy csapjunk egy fergeteges burger partit! 

csk_chili_est_4_2.jpg

Na de nézzük is, hogy mivel készülök Nektek eme jeles alkalomra! A szokásos házi buci aljára kerülni fog egy jókora adag spéci gombás-hagymás-juhtúrós szakanyag, majd erre helyezzük a 160g húspogácsát, amire cheddart is olvasztunk sütés közben. Két karika paradicsom és néhány karika csemegeuborka színesíti tovább az összképet, a ropogósra sütött bacon pedig elmaradhatatlan eleme számomra majdnem minden burgernek. Szósz fronton érkezik a következő nem éppen hétköznapi fordulat, hiszen egy igencsak különleges, egyedi ízvilággal megáldott fekete sörös-étcsokis-fűszeres őrület fogja megkoronázni ezt a nem mindennapi összeállítást! Na ezt aztán tényleg érdemes lesz megkóstolnia mindenkinek! 

dsc03658.JPG

Előzetes foglalás szokás szerint erősen javallott, az eddigi visszajelzések alapján már most egészen biztosak vagyunk benne, hogy valami egészen elképesztő fieszta lesz és óriási csúcsot fogunk dönteni, csak bírjuk majd erővel, haha! Találkozzunk hát most szombaton a nagymegyeri Chili House-ban!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr4116624864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása