Gasztro Túra - Saját készítésű ételek, illetve különböző élmények, tapasztalatok a hazai és külföldi ízek világából!

Csabi Konyhája

7. Csabi Konyhája X Chili House Burger Party (SK)

Búcsúztassuk a nyarat egy jó kis brutális burgerrel!

2022. szeptember 06. - Csabi Konyhája

A legutóbbi, nagysikerű chimichanga party után most ismét egy igazán különleges, brutális hamburger specialitással készülünk, illetve várunk szeretettel minden burger fanatikust a nagymegyeri Chili House-ban! 

elvis_details.png

Tudjátok, hogy mi volt Elvis Presley kedvenc kajája? Egy igazán őrült szendvics, amiben a banán, a mogyoróvaj és a bacon a főszereplő. Mi most ezt fejlesztettük tovább és egy burger formájában emeltük egy már szinte elképzelhetetlen, új szintre. A zsemle alját egy nagyon spéci mogyoróvajas és banános keverékkel fogjuk megkenni bőségesen és erre helyezzük rá a 160g szaftos marhahúspogácsát. Természetesen két szelet ropogós bacon is helyet kap az összeállításban 60g camembert társaságában, a buci tetejét pedig áfonyalekvárral kenjük meg. Egy igazán elvadult ízbomba, őrületes ízkavalkád ez a burger, ami nemcsak különleges és elképesztően finom, de bizony igen laktató is!

dsc04270_2.JPG

Búcsúztassuk hát együtt a nyarat ezzel a valóban nem mindennapi gasztronómiai csodával, ami mellől persze nem hiányozhatnak a finomabbnál finomabb kézműves sörök és a mindig garantálható fergeteges hangulat!

Facebook esemény

A bejegyzés trackback címe:

https://csabikonyhaja.blog.hu/api/trackback/id/tr717923591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása